Sorter stigende
pr. side

Søren Lund 

Når det angår sofaer, er funktionalitet, komfort og æstetik væsentlige nøgleord for en god sofa. Og lige præcis de tre nøgleord har Søren Lund levet op til med sit store udvalg af fleksible sofasystemer. Alle Søren Lund-sofaer kombinerer kvalitet og dansk design, og de kommer i moderne og tidløse farver og polstringer, der vil pryde ethvert hjem.

Gå på opdagelse i sortimentet, og lad dig inspirere af Søren Lunds komfortable og æstetiske sofaer. Giv dig endelig god tid til at kigge på de mange forskellige former og farver, og find lige præcis den sofa, der matcher din personlige stil. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Søren Lund møbler med funktionalitet og æstetik i højsædet

De mange forskellige sofaer fra Søren Lund har smukke linjer og rene udtryk, der fremhæver enhver æstetisk detalje. Ethvert design er fremstillet efter klassiske håndværkstraditioner indenfor møbelpolsterfaget, ligesom produktionen foregår i Danmark. Blandt sortimentet finder du sofaer i flere størrelser, daybeds og lænestole, som alle lever op til den høje kvalitet, som Søren Lund stiller til sit sortiment.

Søren Lund er et tydeligt eksempel på godt, dansk design med funktionalitet og æstetik i højsædet. De rene linjer, bløde former og nøje detaljer giver et indbydende udtryk, som skaber en behagelig og hyggelig stemning i hjemmet.

Find din næste drømmesofa

Er du til den minimalistiske, cognacfarvede lædersofa? Eller måske mere til en stor og rummelig hjørnesofa? Eller er du blot på udkig efter en elegant lænestol? Søren Lund har et tydeligt brand- DNA, som gør enhver sofa og lænestol elskværdig.

Tag blandt andet et kig på Corner hjørnesofaen, som oser af familietid, venindehygge og samtalehjørner. Ligeledes finder du mindre sofaer med et klassisk udtryk, der passer ind i ethvert hjem. Du kan desuden vælge mellem flere ben og stofmuligheder, så du kan skabe dit helt eget personlige udtryk – og måske skabe din drømmesofa?

Lad dig inspirere af vores møbelunivers

Der findes næsten ikke noget bedre end nordisk møbeldesign. Det mener vi i hvert fald her hos Max Jessen. Derfor er vi leveringsdygtige i en bred vifte af andre nordiske møbelbrands såsom Skipper, Skalma og Brunstad. Alle har et bredt udvalg af smukke sofaer og lænestole til enhver indretningsstil.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, og har du brug for en grundig vejledning til at finde det helt rigtige produkt? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!