-35%
Skipper Cento læderstol høj læder med vip og fodskammel
Skipper Cento læderstol høj læder med vip og fodskammel

Pris: 24.035,00 DKK

Tilbudspris 15.622,00 DKK

-78%
Skipper Capri briks off white læder
Skipper Capri puf

Pris: 17.800,00 DKK

Tilbudspris 3.999,00 DKK

Skipper Capri daybed
Skipper Capri daybed
26.240,00 DKK
Skipper Capri lænestol
Skipper Capri lænestol
27.050,00 DKK
-30%
Teddy lænestol Skipper Furniture
Skipper Furniture | Teddy lænestol

Pris: 18.375,00 DKK

Tilbudspris 12.862,00 DKK

-30%
mlf 16
Skipper Furniture | Bamse - Sofa - Eg

Pris: 43.490,00 DKK

Tilbudspris 30.443,00 DKK

-30%
Main Line Flax 16 - Gråbrun
Skipper Furniture | Bamse - Lænestol - Eg

Pris: 37.085,00 DKK

Tilbudspris 25.959,00 DKK

Skipper Capri skammel
Skipper Capri skammel
17.100,00 DKK
Skipper Uni sort
Skipper Uni lounge stol
11.490,00 DKK
-2%
Cento høj fra Skipper
Skipper Cento læderstol høj læder med vip

Pris: 19.070,00 DKK

Tilbudspris 18.700,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Skipper

Svend Skipper grundlagde i 1995 møbelfirmaet Skipper, som står bag en pallette af klassiske og moderne designermøbler, der har både komfort og funktion i højsædet. Ligeledes er de designet med helt unikke formsprog og skønne materialer, som gør, at ethvert møbel pynter og pryder i rummet. Skippers møbler er kompromisløse, når det kommer til komfort, design og kvalitet.
Udvalget består af sofaer og hvilestole, der giver den bedste siddekomfort. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og lad dig inspirere af Svend Skippers møbler. Skulle der dukke spørgsmål op undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

En bedre komfort med lænestole og sofaer fra Skipper

Med komfort i højsædet er Skippers sofaer og lænestole et ideelt valg. Livet er for kort til at sidde dårligt, og derfor er Skipper leveringsdygtige i en bred vifte af møbler, der giver den helt rigtige komfort og støtte til dig. Hver eneste detalje er nøje tiltænkt til både udseende og komfort, så intet er overladt til tilfældighederne.
Blandt andet finder du Bamse-lænestolen, der er en komfortabel stol med bløde linjer og lodrette inddelinger i ryggen, der giver den maksimale lændestøtte. Ligeledes finder du den komfortable Cosmos lænestol med drejefunktion og indstillelig ryg, som garanterer en ideel siddekomfort. Du kan desuden opgradere stolen med en tilhørende fodskammel for at opnå den absolut bedste afslapning.

Oplev dansk design hos Max Jessen

Hos Max Jessen er vi leveringsdygtige i en lang række danske møbelbrands, og Skipper er absolut ingen undtagelse. Vi forsøger altid at udvælge vores sortiment nøje, så der er noget for enhver smag. Derfor finder du Skipper møbler i en bred vifte af farver og polstringer, så du kan finde lige præcis den kombination, der matcher din personlige indretningsstil.

Den populære Bamse-lænestol kan, ligesom de andre møbler, vælges i flere farver. Uanset om du er til iøjnefaldende og stærke farver, eller om du foretrækker neutrale farver, kan du være sikker på at finde det her på siden. Oplev Svend Skippers klassiske møbler, og opgradér hjemmet med dansk design. Har du lyst til at gå endnu mere på opdagelse i vores univers af kvalitetsrige og komfortable møbler? Så kan du tage et kig på vores sortiment af møbler fra Nielaus, Hästens og Umage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Max Jessen gør vi os altid umage for at byde dig velkommen og give dig den bedste oplevelse. Det gælder både, når du besøger vores webshop og vores fysiske butik i Ternstrup. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde det møbel, der matcher dine behov og ønsker.
Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!