-50%
Nordal Wicky spisestol, sort /natur
2 Stk. Nordal Wicky spisestole

Pris: 3.900,00 DKK

Tilbudspris 1.950,00 DKK

-50%
Nordal Wicky spisestol, natur
2 Stk. Nordal Wicky spisestole

Pris: 3.900,00 DKK

Tilbudspris 1.950,00 DKK

Nordal Ajonu havekrukke

Havekrukker sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

Nordal Balance reol
Nordal Balance reol
5.450,00 DKK
Nordal DOWNTOWN vægskab
Nordal Downtown vægskab
2.900,00 DKK
Nordal Downtown vægskab
Nordal Downtown vægskab
4.786,00 DKK
Nordal Downtown vægskab
Nordal Downtown vægskab
2.900,00 DKK
Sorter faldende
pr. side

Nordal - en familievirksomhed


Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed med 30 medarbejdere, og har forhandlere over det meste af Europa og i USA.

Med øje for detaljer og funktion designer og producerer teamet bag Nordal produkter, der giver karaktér og personlighed til hjemmets indretning.

Med en fælles passion for farver, former og æstetik driver de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal virksomheden, der blev grundlagt af deres far i 1991.
De bærer nu den fælles passion videre – at skabe unikke møbler og spændende boliginteriør, der appellerer stærkt til alle, der tør at skille sig ud, og ønsker genkendelighed og personlighed i indretningen.

Nordal udvikler, og lancerer 4 nye kollektioner om året, og kodeordene for produkterne er altid: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET. Udtrykket i Nordal’s stil og designlinie er råt og anderledes, luksuriøst og originalt.

Det er meget dekorativt boliginteriør med et til tider urbant look, der passer godt ind i de fleste boligindretninger som en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Nogle produkter er ’back to basic’, andre mere ’up front’ - provokerende på en charmerende måde. Alt sammen stadig designet og produceret ud fra ønsket om, at produkterne skal være både praktiske og funktionelle og tilføre en unik og personlig stil til indretningen i hjemmet.

En base hvor kreativiteten er i højsæde, og er en drivende kraft.

Hos ILVAx Jessen finder du et stort udvalg af Nordals møbler og boligtilbehør.