Nordal GROOVY vægskab
Nordal GROOVY vægskab
4.490,00 DKK
Nordal Siri vægskab, lille
Nordal Siri vægskab
1.990,00 DKK
Nordal Siri vægskab
Nordal Siri vægskab
2.800,00 DKK
Nordal DOWNTOWN vægskab
Nordal Downtown vægskab
2.050,00 DKK
Nordal Downtown vægskab
Nordal Downtown vægskab
4.000,00 DKK
Nordal GROOVY vægskab
Nordal GROOVY vægskab
2.990,00 DKK
Nordal Sky konsolbord
Nordal Sky konsolbord
4.850,00 DKK
Nordal ICON konsolbord i jern med glas, 90x32,
Nordal Icon konsolbord
3.550,00 DKK
Nordal Pearl tæppe
Nordal Pearl tæppe
350,00 DKK
Nordal ovalt spejl
Nordal ovalt spejl
600,00 DKK

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

Sorter stigende
pr. side

Nordal - en familievirksomhed


Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed med 30 medarbejdere, og har forhandlere over det meste af Europa og i USA.

Med øje for detaljer og funktion designer og producerer teamet bag Nordal produkter, der giver karaktér og personlighed til hjemmets indretning.

Med en fælles passion for farver, former og æstetik driver de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal virksomheden, der blev grundlagt af deres far i 1991.
De bærer nu den fælles passion videre – at skabe unikke møbler og spændende boliginteriør, der appellerer stærkt til alle, der tør at skille sig ud, og ønsker genkendelighed og personlighed i indretningen.

Nordal udvikler, og lancerer 4 nye kollektioner om året, og kodeordene for produkterne er altid: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET. Udtrykket i Nordal’s stil og designlinie er råt og anderledes, luksuriøst og originalt.

Det er meget dekorativt boliginteriør med et til tider urbant look, der passer godt ind i de fleste boligindretninger som en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Nogle produkter er ’back to basic’, andre mere ’up front’ - provokerende på en charmerende måde. Alt sammen stadig designet og produceret ud fra ønsket om, at produkterne skal være både praktiske og funktionelle og tilføre en unik og personlig stil til indretningen i hjemmet.

En base hvor kreativiteten er i højsæde, og er en drivende kraft.

Hos ILVAx Jessen finder du et stort udvalg af Nordals møbler og boligtilbehør.