-32%
Nielaus Scala 3 prs. loungesofa
Nielaus Scala 3 prs. loungesofa, stof

Pris: 36.750,00 DKK

Tilbudspris 24.999,00 DKK

-18%
Nielaus Scala 3 prs. loungesofa
Nielaus Scala 3 prs. loungesofa, sort læder

Pris: 46.495,00 DKK

Tilbudspris 37.999,00 DKK

-23%
Nielaus AV59 sofa i Derby læder
Nielaus AV59 sofa i Derby læder

Pris: 29.795,00 DKK

Tilbudspris 22.999,00 DKK

Nielaus Snoopy II sofa
Nielaus Snoopy II sofa
25.950,00 DKK
-25%
Nielaus Opus loungestol
Nielaus Opus loungestol, Hallingdal

Pris: 11.995,00 DKK

Tilbudspris 8.995,00 DKK

Nielaus Londonsofa
Nielaus London sofa
18.850,00 DKK
-24%
Nielaus stol
Nielaus Opus lounge stol , læder

Pris: 12.495,00 DKK

Tilbudspris 9.495,00 DKK

Nielaus Jade
Nielaus Jade øreklapstol
19.950,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Nielaus

Når det angår Nielaus, er det tydeligt, at kun det bedste er godt nok. Nielaus designer og fremstiller nemlig møbler i gennemtænkte formsprog, udsøgte materialer og danske håndværkstraditioner, som sørger for at opnå det smukkeste udtryk og den bedste siddekomfort. Det betyder, at du får et unikt møbel, hvor du hver dag kan glæde dig over det gode håndværk og smukke design.

Blandt vores sortiment af Nielaus finder du elegante sofaer og lænestole. Gå på opdagelse i udvalget nedenfor, og find lige præcis det møbel, der skal pryde dig hjem og løfte komforten i din hverdag. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Håndlavede designermøbler fra Nielaus

Nielaus er særligt kendt for at designe møbler, der er skabt til at behage og lavet til at holde. Det er nemlig ikke bare møbler, man sidder i. Det er møbler, man lever med. Derfor er intet overladt til tilfældighederne under hele design- og fremstillingsprocessen. Nielaus holder deres fokus på kvalitet og design, som er kombineret med danske håndværkstraditioner. Alt er udført af specialister såsom syersker, snedkere og møbelpolstrere.

Den nøje proces resulterer i håndlavede, unikke designermøbler, der har komforten i top. Ligeledes skaber de et dekorativt udtryk i rummet, der gør møblet helt unikt – både når det er i brug, og når det ikke er. Nielaus passion er at skabe det bedste møbelhåndværk i ethvert møbel – hver gang.

Indret hjemmet med møbler i dansk design

Der findes næsten ikke noget bedre end at indrette hjemmet med autentisk, dansk design fra producenter, der gør det, de er allerbedst til: at designe kvalitetsrige møbler med brugeren i centrum.

Blandt vores udvalg Nielaus sofaer kan du finde en bred vifte af forskellige designs, farver og materialer. Du finder både stærke og iøjnefaldende farver, ligesom du finder mere dæmpede farver. Uanset hvilket udtryk, du ønsker, kan du være sikker på at finde en sofa, der matcher din personlige indretningsstil. Foruden Nielaus kan du også tage et kig på vores møbler i dansk design fra Brdr. Krüger, Hübsch og Søren Lund.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Max Jessen gør vi os altid umage for at give dig en god oplevelse. Det gælder både, når du besøger vores webshop eller vores bolighus i Ternstrup. Vi står altid klar til at hjælpe dig med små som store spørgsmål.

Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du har brug for hjælp eller grundig vejledning. Vi bestræber os altid efter at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!