Sorter stigende
pr. side

Puder

Puder fra Louise Smærup

En skøn serie af lækre, stilrene design puder i simpelt, dansk design. Puderne er holdt i ensfarvede, smukke nuancer som sikrer et enkelt og stilrent udtryk.

Design puderne findes i forskellige størrelser og kvaliteter og er alle udstyret med en unik aftagelig rem i kernelæder. En flot detalje, som skaber en superfed kontrast til pudestoffet samtidig med, at puderne bevarer et simpelt og rustik udtryk. Læderremmen går igen i Louise Smærups tekstildesigns, og skaber en diskret, men unik signatur for hendes forskellige designs.

Louise Smærups puder findes i en inspirerende farvepalette bestående af rå og klassiske farver, til de mere modige og fremtrædende – fælles for dem alle er, at de alle skriver sig ind i den moderne, nordiske indretningsstil med fokus på neddæmpede farver, rene linjer og elementer fra den rå natur.

Louise Smærups varemærke er sin stringente farveløs linje, som kommer til udtryk i alt hvad hun laver. Malerierne er en illustrativ blanding mellem det visuelle og verbale, og som viser den virkelighed vi står i. Hun inspireres i høj grad af gamle træer, sten og det rå og uskønne, hvilket kommunikeres igennem kontraster som justeres af lys og mørke. Louise Smærups sortiment giver med sine tidløse produkter et minimalistisk og stilrent udtryk. 

Lad dig inspirerer og giv dig selv lov til at lege med din hjemmelige kulisse.

- Se mere på deres hjemmeside: louisesmaerup.dk