VI LAVER SENGE MED VORES HÆNDER OG VORES HJERTER

Den kendsgerning, at vore senge er “Made in Norway” er et kvalitetsstempel, som vidner om, at vores produkter er af den bedste kvalitet.
Samtidig repræsenterer disse det ypperste inden for Skandinavisk design.
Ved at kombinere vores naturinspirerede materialer og tekstiler med et tidsløst formsprog og solidt håndværk, skaber vi produkter med fantastisk liggekomfort som samtidig er smukke at se på.
I dag kan Jensen med stolthed kalde sig Europas ledende varemærke inden for senge og madrasser.
Vores historie går tilbage til den 14. februar 1947, hvor man i kølvandet på anden verdenskrig, oplevede en begyndende optimisme i Danmark.

En optimisme som også var svær at beskrive for familien Jensen. I en tid, hvor tilgang til materialer var meget begrænset, brugte man det, man havde.
De allerførste madrasser fra Jensen var fremstillet af hestehår og bomuld.
Siden den gang har meget naturligvis forandret sig, men den vigtigste del lever videre - vores kamp for at opnå den maksimale liggekomfort.

Takket være vores historie, arv og tilegnet viden har Jensen en erfaring og kompetence, som er helt unik. Derfor kan vi tillade os at sige, at liggekomforten i en seng fra Jensen er noget helt ud over det sædvanlige.

I vores søvncenter finder I et stort udvalg af Jensen senge - både som topmadrasser, madrasser, boksmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge.
Lad vores faguddannede personale vejlede jer, så I får den seng, som passer præcis til jer.