HAY tæppe

Et HAY-tæppe er en stilfuld tilføjelse til det moderne hjem. Tæpper fra HAY er produceret i et tidløs design og altid med kvalitet i fokus. Et gulvtæppe fra HAY giver ethvert rum varme og hygge – især hvis din boligs gulv er lavet af klinker, beton eller trægulv. Se udvalget her.


HAY Shaggy rug tæppe warm grey
HAY Shaggy rug tæppe
4.999,00 DKK
HAY Shaggy rug tæppe cream
HAY Shaggy rug tæppe
3.299,00 DKK
HAY Raw Rug NO2 tæppe
HAY Raw Rug NO2 tæppe
4.499,00 DKK
HAY Colour Carpet tæppe 05
HAY Colour Carpet tæppe
9.499,00 DKK
HAY Shaggy rug tæppe rose
HAY Shaggy rug tæppe
3.299,00 DKK
HAY Peas tæppe Soft grey
HAY Peas tæppe
3.499,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Få et varmt hjem med et tæppe fra HAY

Et gulvtæppe fra HAY giver varme til dit hjem. Dog ikke i fysisk forstand, for vi antyder ikke, at et HAY-tæppe er ensbetydende med, at du kan skrue ned for radiatoren eller gulvvarmen derhjemme. Nej, et tæppe fra HAY bidrager med en rummelig og indretningsmæssig varme til dit hjem, som gør, at boligen føles indbydende og hyggelig at træde ind i.

De danske boligtrends er kendt for deres minimalistiske design, hvilket til tider kan opfattes lidt kold. Et HAY-tæppe gør op for dette. For det kan sagtens være muligt at kombinere det minimalistiske med det hyggelige. Et HAY-tæppe kan f.eks. placeres i stuen, hvor det vil give en god kontrast til dit trægulv, hvis du har det. Et tæppe fra HAY vil også passe godt ind i soveværelset, hvor det første der vil ramme dine fødder, når du stiger ud af sengen om morgenen, er det bløde og behagelige materiale fra vores HAY-tæpper.  

Ønsker du at kombinere dit næste HAY-tæppe med andre stilfulde møbler, finder du her alt, vi har, fra HAY.


Få lettere ved at holde boligen ren med et HAY-tæppe

Hvis du er ejer af en bolig med en fast og hård gulvtype (f.eks. trægulv, klinker eller beton), kan du garanteret relatere til de rengøringsvanskeligheder, som disse typer af gulv fører med sig. Støv og snavs har nemlig lettere ved at samle sig i hjørnerne, når du f.eks. har trægulv. I den forbindelse kan din bolig også hurtigt se beskidt ud, selvom du måske har gjort rent for et par dage siden. 

Hertil skal det siges, at et HAY-gulvtæppe ikke gør din bolig renere. HAY-tæppet gør dog, at støv og snavs opsamles og skjules i tæppet. Og dette lyder måske lidt som en “lad os feje det ind under gulvtæppet”-løsning, men sådan skal det ikke forstås. Forestil dig, når du lufter ud om sommeren. Her vil der suse mange forskellige ting ind i huset, og med et HAY-tæppe får du en hyggelig tilføjelse til hjemmet, som samtidig er praktisk i forhold til at opsamle støv og skidt.  


Har du spørgsmål til vores HAY-tæpper? 

Har du brug for vejledning til at finde det helt rette HAY-tæppe? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!