Spisestole

Spisebordsstole fra HAY

HAY fører nogle utroligt flotte og funktionelle spisestole. Deres uforlignelige design og minimalistiske tilgang, giver nogle tidsløse stole der er nemme at style indretningen med.

Deres kendte About A Chair serie indeholder en masse forskellige plastik stole med formstøbte skalle der giver optimal komfort. Alle kan vælges i et væld af stof og lædertyper.

Se også den unikke serie af Børge Mogensen modeller fra den gamle arkitektstue, genlavet med omhu.

Hos Max Jessen Terndrup finder du et stort udvalg af spisestole fra Hay, der helt sikkert vil passe godt ind i din spisestue eller køkken.

Om HAY

Hay skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et Hay design får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. Hay er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell.

Hay har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke Hay skjulere til Hay spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig.

Se mere på deres hjemmeside hay.dk