Sorter faldende
pr. side

Spisebordsstol

Stort udvalg af HAY spisebordsstole i stilfulde design

Her på siden finder du et bredt udvalg af HAY spisebordsstole i god kvalitet og stilfuldt, dansk design. HAY fører nogle utroligt flotte og funktionelle spisebordsstole, som er produceret i et uforligneligt design med en minimalistisk tilgang. Det giver nogle tidsløse spisebordsstole der er nemme at style indretningen med.
HAYs kendte About A Chair serie indeholder en masse forskellige plastik stole med formstøbte skulle der giver optimal komfort. Alle kan vælges i et væld af stof og lædertyper.
Se også HAY spisebordsstole af Børge Mogensen modeller fra den gamle arkitektstue, genlavet med omhu.
Hos Max Jessen Terndrup finder du et stort udvalg af spisestole fra HAY, der helt sikkert vil passe godt ind i din spisestue eller køkken. Besøg vores 130m2 HAY udstilling eller se vores udvalg af HAY spisebordsstole lige her på siden. God fornøjelse!

Køb HAY spisebordsstole i god kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med HAY spisebordsstole får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig.

Se mere på deres hjemmeside hay.dk