HAY Spiseborde

Et HAY-spisebord er kendetegnet ved dets høje kvalitet og minimalistiske design. De stilfulde borde passer perfekt ind i spisestuen, hvis du ønsker at have et enkelt indrettet rum eller sætte andre pyntegenstande i fokus. Vi garanterer, at du vil blive glad for dit kommende HAY-spisebord i mange år.

Se hele vores udvalg af HAY-spiseborde her på siden.Sorter stigende
pr. side

Skab en moderne spisestue med et HAY-spisebord

Et af samlingspunkterne i de danske hjem er spisestuen. Det er her, hvor familien mødes, når både store som små samtaleemner skal tages op. Herudover er det her, hvor stort set alle familier nyder deres aftensmåltid med hinanden, og det lyder jo slet ikke odiøst blandt danskere, men faktisk er det ikke så normalt andre steder i verden. 

I mange andre lande er det slet ikke så manifesteret i kulturen, at man spiser sammen. Men sådan er det i Danmark. Netop derfor har spisebordet en kæmpe betydning i de mange danske boliger, fordi den tjener så vigtig en funktion i manges hverdag.

Grundet spisebordets betydning er det altså ikke et møbel, vi mener, du bør gå på kompromis med. Med et HAY-spisebord får du et moderne og minimalistisk spisebord, der passer ind i de fleste hjem. Det elegante og stilfulde udtryk gør, at spisebordene fra HAY harmonerer godt med enhver type indretning. 

Ønsker du at kombinere dit næste HAY-spisebord med andre stilfulde møbler, såsom HAY-spisebordsstole, finder du her alt, vi har, fra HAY.

Fordele ved et rundt spisebord fra HAY

Som det fremgår her på siden, kan du få et rundt HAY-spisebord. Dette rejser naturligvis spørgsmålet om, hvorvidt du bør vælge et aflangt eller rundt HAY-bord. Vi anbefaler i den forbindelse, at du tager din indretning i betragtning. Et rundt spisebord fra HAY kan på mange måder løsne din spisestue op, forstået på den måde, at den runde form ikke går i spænd med væggene eller andre møbler, hvilket giver diversitet til din boligs udtryk. 

Det runde bord passer f.eks. perfekt ind i hjørnet af en lejlighed, da det runde HAY-spisebord harmonerer godt med denne retvinklede del af rummet. Herudover tilbyder et rundt spisebord også noget unikt, når du sidder ved bordet sammen med venner eller familie. Idet bordet fra HAY er rundt, er der ingen, der føler sig udenfor en samtale – alle har øjenkontakt med hinanden. 


Fordele ved et langt spisebord fra HAY

Er du mere til et klassisk langt HAY-spisebord, har vi også et pænt udvalg af disse. Dette type bord er et perfekt valg, hvis du ønsker at udnytte pladsen mest muligt i din bolig. Bordet kan placeres frit i et lokale, og du har også mulighed for at have et større antal mennesker samlet ved et langt bord fra HAY. 

Indretningsmæssigt kan det også give mening med et langt bord. Du kan placere bordet frit ude i rummet med en pæn blomst, olivenolie samt lidt salt og peber for bordenden. Du kan flugte bordets smalle ende langs en af væggene, hvilket kan have et rigtigt fint udtryk i nogle boliger. Det er mange muligheder. 

 

Har du spørgsmål til vores HAY-spiseborde? 

Har du brug for vejledning til at finde det helt rette HAY-spisebord? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!