-11%
HAY CPH 20 Round table, hvid laminat eg
HAY CPH 20 rundt spisebord

Pris: 7.299,00 DKK

Tilbudspris 6.499,00 DKK

HAY Revolver højbord
HAY Revolver højbord
2.999,00 DKK
HAY CHP30 spisebord
HAY CHP30 spisebord
9.999,00 DKK
HAY Copenhagen 30 spisebord
HAY CPH 30 spisebord
10.999,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Spisebord

Stort udvalg af flotte HAY spiseborde

Hos Max-Jessen.dk finder du flotte og stilfulde HAY spiseborde i høj kvalitet. HAY har i deres samling smarte og lette spiseborde til spisestuen, både i massivt træ og linoleumsplade.
Deres kendte serie Copenhague serie giver mulighed for at skabe lige det spisebord man ønsker.
Copenhague Tabel CPH skiller sig ud ved sin farvede linoleumsbordplade. Med en utraditionel overflade på dette enkelte bord, udfordrer forventningerne og hjælper med at fortælle historien om den personlige eller formelle kontekst, som bordet kommer ind i. Hos Max Jessen Terndrup finder du de mest populære HAY spiseborde, der helt sikkert vil passe godt ind i din spisestue eller køkken.

Vi forhandler HAY spiseborde i høj kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et HAY spisebord får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Læs mere om HAY spiseborde og se deres andre møbler og interiør på deres hjemmeside hay.dk