HAY sofabord

Sofaborde fra HAY er kendetegnet ved deres stilfulde design og lækre kvalitet. Med et HAY-sofabord får du et møbel, der sætter sidste hånd på værket i din stue. Du kan med fordel kombinere vores HAY-sofaborde, hvis har en lang sofa. Se vores udvalg her på siden.

Sorter stigende
pr. side

Disse overvejelser bør du gøre dig, når du vælger et HAY-sofabord

Det første vi anbefaler, at du gør, når du vælger et nyt HAY-sofabord, er at tage størrelsen af din sofa i betragtning. Nogle ønsker, at sofabordet fylder lige så meget som sofaen. Altså strækker sig fra den ene ende af sofaen til den anden. Andre foretrækker et mindre sofabord til sofaen – eller måske en kombination af flere små sofaborde.

I vores udvalg af HAY-sofaborde finder du både store og små sofaborde. Herudover finder du også hjørneborde fra HAY på vores hjemmeside, som også er et praktisk møbel. Her kan du have en lampe til at stå sammen med den bog, du er ved at læse for tiden. På dit nye HAY-sofabord kan du have nogle hyggelige planter og stearinlys til at stå – så har du det helt rette hygge-setup! 

Ønsker du at kombinere dit næste HAY-sofabord med andre stilfulde møbler, finder du her alt, vi har, fra HAY.

Med et HAY-sofabord får du det enkle, stilfulde og kvalitetsbevidste

Med et sofabord fra HAY får du et møbel, der passer perfekt ind i et minimalistisk hjem. Kombineret med vores HAY-sofaer får du en klar rød tråd i stuen. Men det gode ved lige netop disse sofaborde er, at de passer stort set ind i enhver stue.

Et HAY-sofabord fylder ikke meget i et rum, og her mener vi ikke fysisk, men mere i forhold til indtrykket man får af bordene. Sofaborde fra HAY er produceret i et enkelt og stilfuldt design, der ikke umiddelbart gør meget væsen af sig. Men det er netop pointen. Disse sofaborde giver ro i hjemmet med deres subtile tilstedeværelse.

Har du spørgsmål til vores HAY-sofaborde? 

Har du brug for vejledning til at finde det helt rette HAY-sofabord? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!