HAY sofa

En HAY-sofa kendetegnes ved dens stilfulde design, hvor enkeltheden kommer til udtryk på en meget elegant måde. Herudover er du med en sofa fra HAY også garanteret en høj kvalitet. Hos Max Jessen har vi et bredt udvalg af HAY-sofaer, som alle tilbyder noget helt unikt.

Hay Quilton sofa modul
Hay Quilton sofa modul
35.000,00 DKK
Hay Quilton sofa
Hay Quilton contrast sofa
45.500,00 DKK
-20%
Linara 443
HAY Mags soft modulsofa

Pris: 26.000,00 DKK

Tilbudspris 20.800,00 DKK

-69%
HAY Silhouette sofa, stof
HAY Silhouette 2 personer sofa, stof

Pris: 17.999,00 DKK

Tilbudspris 5.499,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

HAY-sofa: Design til enhver smag

Som du kan se i vores udvalg af HAY-sofaer, så adskiller modellerne sig ret markant fra hinanden. Nogle modeller er klassiske sofaer, hvorimod andre er designet med udgangspunkt i at kunne slænge sig i dem. Det er klart, vi anbefaler, at du først og fremmest tænker på komfort, når du køber en sofa fra HAY. Her kan vi forsikre dig for, at HAY er et kvalitetsmærke, og at de sætter komfort før design. 

Dermed ikke sagt, at de går på kompromis med design, for det gør de bestemt ikke. Det er tydeligt, at HAY designer sofaer til enhver smag. I vores sortiment finder du som sagt vores store loungesofaer – disse er produceret i et futuristisk design. Men du finder også noget i en helt anden boldgade, som er produceret i et mere landligt og klassisk design.

Ønsker du at kombinere din næste HAY-sofa med andre stilfulde møbler, såsom et sofabord eller puder, så har vi et stort udvalg i vores sortiment fra HAY.


De praktiske valgmuligheder, når du køber en HAY-sofa

Vi ved, at de fleste boliger ikke ligner hinanden. Derfor er det også vigtigt, at du har mulighed for at tilpasse din HAY-sofa efter dine behov. Du har f.eks. mulighed for at bestemme om din sofa skal være højre- eller venstrevendt. Det betyder helt konkret, at du har mulighed for at vende hjørnet af sofaen mod en afkrog i den venstre eller højre side af din bolig.

Som du kan se på vores forskellige HAY-sofaer, har du også mulighed for at vælge imellem flere farver. Dette er naturligvis en fordel, hvis du ønsker, at din sofa skal passe godt ind i din nuværende indretning.

  

Lad din næste HAY-sofa være samlingspunktet for familien

En sofa er på mange måder et samlingspunkt for en familie. Det er her, hvor man som familie kan se en spændende søndagsserie om aftenen. Det er her, hvor man smider sig efter en lang dag på arbejdet. Og det her, hvor man kan vende verdenssituationen med sin partner.

En sofa er et helt essentielt møbel – nogle vil endda gå så langt at sige, at det er det vigtigste møbel i en bolig. Derfor mener vi ikke, at det er værd at gå på kompromis med kvalitet eller design. På helt samme måde som med din seng bruger du mange timer i sofaen, så det giver kun mening, at du køber noget, som du vil blive glad for i mange år. 


Har du spørgsmål til vores sofaer fra HAY? 

Har du brug for vejledning til at finde den helt rette HAY-sofa? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!