Sorter stigende
pr. side

Reol

Køb smarte HAY reoler og reolsystemer i moderne design

Her hos Max-Jessen.dk finder du et stort udvalg af de smarte og trendy HAY reoler og reolsystemer, som både gør det nemt for dig at opbevare alle dine ting på en pæn og stilfuld måde. Tidens hotteste opbevaring kommer fra HAY i form af New Order tegnet af Stefan Diez, HAY SHELVING UNIT, Woody, Eiffel, Standard Issue reoler. Det er geniale modulærte reolsystemer, som man kan opbygge i uendelige muligheder. Enkle dele som profiler, døre, hylder og bakker sammensættes efter ønske, således at man opnår den rette størrelse og funktionalitet. Besøg MAX Jessen butikken i Terndrup og se alle HAY reolerne og reolsystemer og mulighederne for opbevaring.

Køb HAY reoler med prismatch

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med en HAY reol får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Se de smarte HAY reoler og reolsystemer lige her ovenfor og læs mere om HAY og deres andre produkter på deres hjemmeside hay.dk. God fornøjelse!