Sorter stigende
pr. side

Pude

Køb flotte HAY puder til sofaen og lænestolen

Her på siden finder du vores store udvalg af de lækre og moderne HAY puder, sofapuder og pyntepuder. Vi tilbyder HAY puder i mange forskellige størrelser, farver, materialer og design, så du kan vælge netop den variant, som falder bedst i din smag. HAY har igennem årerne slået fast at de har styr på komforten, når det kommer til puder. Deres Dot puder i skum giver en helt anden komfort, end hvad man er vant til for en sofapude, og gør dem også egnet som gavlpuder. Hos Max Jessen kan du opleve en hel masse forskellige puder fra Hay i alle mulige størrelser og typer. Tag et kig på udvalget lige her ovenfor eller besøg vores butik for at se nærmere på HAY puderne.

Vi forhandler HAY puder, sofapuder og pyntepuder i høj kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med en HAY pude får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisebordsstole, reoler, sengetæpper til HAYs DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Se de mange flotte HAY pyder lige her på siden og læs mere om HAY og deres produkter på hay.dk.