Sorter stigende
pr. side

Plaid

Køb lækre HAY plaider i flotte farver

Der findes intet bedre end at smide en god plaid omkring sig, når man skal hygge om aftenen i sofaen. Her på siden finder du et bredt udvalg af de lækre HAY plaider i flotte farver og bløde, varme materialer.  HAY har en masse gode plaider i uld, der både er bløde og varmer dig dejligt i sofaen. I HAY's kollektion er der satset på farverne og gør det sjovt og nemt at tilføje lidt kulør til sofaen eller stuen. Tag et kig på udvalget af HAY plaid tæpper lige her på siden og find en variant, som passer ind i din boligindretning.

Vi forhandler HAY tæpper i eksklusiv kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et HAY plaid tæppe får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Se de lækre HAY plaider lige her ovenfor og læs mere om HAY og deres andre produkter på deres hjemmeside hay.dk. God fornøjelse!