-33%
HAY AAL81 Loungestol, læder
HAY AAL81 Loungestol, læder

Pris: 14.938,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

HAY AAL81 Loungestol
HAY AAL81 Loungestol
8.599,00 DKK
HAY Hee Lounge stol - sort
HAY Hee Lounge stol
1.999,00 DKK
-32%
HAY About A Chair 23, Silk læder x 6 stk.
6 Stk. HAY About A Chair AAC23 stol, læder

Pris: 33.894,00 DKK

Tilbudspris 22.999,00 DKK

-35%
HAY Dapper lounge stol
HAY Dapper lounge stol

Pris: 8.649,00 DKK

Tilbudspris 5.599,00 DKK

HAY Uchiwa loungestol
HAY Uchiwa loungestol
13.449,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Lænestol

Køb HAY lænestole og loungestole med prismatch

Her på siden finder du HAY lænestole og loungestole i lækre design og høj kvalitet. Hos Max-Jessen.dk tilbyder vi desuden prismatch på alle vores varer. Det betyder, at du hos os kan få HAY lænestole til de bedste priser på markedet. I udvalget finder du HAY lænestole og loungestole i mange typer og i mange forskellige farver, materialer og design. Se blandt andet de lækre loungestole, som benytter samme princip som deres About A Chair serie, blot kaldet About A Lounge. Disse fantastiske loungestole giver rig mulighed for selv at sætte polster og stof eller læder sammen til en loungestol efter eget ønske. Deres formstøbte skal giver en uovertruffen komfort og er med at gøre at HAY lænestole og loungestole både er fantastiske designstykker, med også rigtigt komfortable stole. Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af HAY lænestole og loungestole, som du kan tilpasse i indretningen efter dit eget ønske. Se udvalget lige her ovenfor.

Vi forhandler HAY lænestole og loungestole i lækker kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med en HAY lænestol får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Se udvalget af HAY lænestole og loungestole her på siden og læs mere om HAY og deres produkter på hay.dk.