Sorter stigende
pr. side

Loungestole

Designer stole fra HAY

HAY's loungestole benytter samme princip som deres About A Chair serie, blot kaldet About A Lounge. Disse fantastiske loungestole giver rig mulighed for selv at sætte polster og stof eller læder sammen til en loungestol efter eget ønske. Deres formstøbte skal giver en uovertruffen komfort og er med at gøre at HAYs loungestole både designstykke, med også en komfortable stol.

Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af HAYs loungestole som du kan tilpasse i indretningen efter dit eget ønske.

Om HAY

Hay skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et Hay design får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. Hay er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 

Hay har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke Hay skjulere til Hay spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig.

Se mere på deres hjemmeside hay.dk