HAY Lænestol

En HAY-lænestol er det ultimative sted at slappe af for sig selv. I en HAY-lænestol kan du tage et hvil fra hverdagen og nyde en god bog. Men ud over at komforten er i top, får du også et møbel i et indretningsvenligt, moderne og stilrent design.

Sorter stigende
pr. side

Forskellen mellem en HAY-lænestol og en sofa

Du har garanteret allerede en behagelig sofa og spørger derfor måske dig selv: “hvad skal jeg bruge en lænestol til?”. For hvad er det en lænestol kan tilbyde, som en sofa ikke kan? Begge møbler er vel tiltænkt at slappe af i? Jo, ser du, en sofa er i høj grad et samlingssted for familien, hvorimod en HAY-lænestol er et slags personligt fristed. 

Sætter en person sig i en lænestol, ved man, at vedkommende ønsker sig fred for en stund – f.eks. til at samle tankerne, fordybe sig i en god bog eller læse op til en vigtig eksamen. En lænestol fra HAY fungerer altså som et beskyttende sted, som bærer på en aura og form for konsensus om, at der ikke må forstyrres, når man sidder her.

Ønsker du at kombinere din næste HAY-lænestol med andre stilfulde møbler, finder du her alt, vi har, fra HAY.

 

Slip læsehesten fri i din kommende HAY-lænestol

I en lænestol fra HAY er det helt oplagt at fordybe sig i en spændende bog. Hvilket sted er bedre at hengive sig til en bogs fantastiske karakterer, intriger og univers end i en loungestol fra HAY? Det er noget ganske mediterende ved at slå hovedet fra og fordybe sig i noget helt andet end hverdagens stress. 

Slå dig ned i en vores HAY-lænestole. Stil en varm kop kaffe på hjørnebordet ved din side. Sørg for den rette belysning for optimal læseforhold. Så er du klar til at dedikere et par timer til dig selv, hvor du kan lade batterier op.

  

Indret dit hjem efter din smag med vores loungestole fra HAY

Vores HAY-lænestole har naturligvis en praktisk funktion, men vi mener, at de i ligeså høj grad tjener et vigtigt indretningsmæssigt formål. Med vores HAY-loungestole kan du skabe et hjørne i hjemmet, hvor du virkelig viser din flair for indretning. 

HAY har i mange årtier været garant for noget af bedste inden for dansk møbeldesign. Med en loungestol fra HAY får du en stilfuld og moderne tilføjelse til hjemmet. På mange måder sætter disse stole stemningen i et rum, hvor du kan bygge et univers op omkring dem. Vores HAY-lænestole passer ind i enhver indretning, idet de er minimalistiske og tidløse i deres design.  

 

Har du spørgsmål til vores HAY-lænestole? 

Har du brug for vejledning til at finde den helt rette HAY-lænestol? Er du i tvivl om, hvad der giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!