Sorter stigende
pr. side

Kontor

Køb praktiske HAY kontormøbler i dansk design

Her hos Max-Jessen.dk finder du et stort udvalg af smarte HAY kontormøbler i funktionelt og elegant dansk design. Her finder du alt til dit hjemmekontor lige fra skrivebord, skrivebordslampe og en god kontorstol. Alt sammen er det produceret i høj kvalitet og skabt i både flotte og praktiske design. Vi tilbyder HAY kontormøbler, skriveborde, kontorstole, reoler, papirkurve og meget mere, så du let kan skabe et flot og funktionelt hjemmekontor, som passer til alle dine behov. Tag endeligt et kig på vores udvalg af HAY kontormøbler lige her på siden for at finde alle de møbler til kontoret, som du skal bruge. Du kan også besøge vores butik i Terndrup for at se nærmere på HAY kontormøblerne og få personlig rådgivning af vores dygtige medarbejdere.

Vi forhandler HAY kontormøbler i høj kvalitet

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et HAY kontormøbel får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke HAY skjulere til HAY spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Se de smarte HAY kontormøbler lige her ovenfor og læs mere om HAY og deres andre produkter på deres hjemmeside hay.dk. God fornøjelse!