Sorter stigende
pr. side

Hjørnebord

Vi forhandler moderne HAY hjørneborde og lampeborde

Her på denne side finder du et stort udvalg af HAY hjørneborde og lampeborde i moderne, minimalistiske design og god kvalitet. HAY tilbyder et væld af smarte små borde til stuen, ved lænestolen eller bare hjørnet. Deres hjørneborde og lampeborde er minimale simple designs der ikke tager for meget opmærksomhed, og hvor der er tænkt over de funktionelle egenskaber.
Hos Max Jessen Terndrup har vi et stort udvalg af HAY hjørneborde og lampeborde, der gør det nemt at indrette boligen. Gå endeligt på opdagelse i udvalget her på siden og find netop det HAY hjørnebord eller lampebord, som passer til din indretning i hjemmet.

Bredt udvalg af HAY hjørneborde og lampeborde

HAY skaber designermøbler og boligtilbehør, der er anerkendte og elsket af mange, og det er med god grund. Den høje kvalitet og de unikke designs passer perfekt i den moderne boligindretning, og med et HAY hjørnebord eller lampebord får du et produkt, der vil holde i mange år fremover. HAY er nytænkende og modige i deres designs og materialevalg og samarbejder desuden med både nye og mere etablerede designere såsom Thomas Bentzen, KiBiSi, Hans Sandgren Jakobsen, Komplot Design og Louise Campbell. 
HAY har fart over feltet og lancerer løbende nye produkter. Du finder alt lige fra de smukke Hay skjulere til Hay spiseborde, spisestole, reoler, sengetæpper til HAYS DNA indenfor modulsofaer, MAGS, som du sammensætter unikt til din bolig. Læs mere om HAY og deres udvalg på deres hjemmeside hay.dk. Her på siden kan du se nærmere på HAY hjørneborde og lampeborde, som vi forhandler til gode priser med prismatch. God fornøjelse!