HAY havemøbler

HAY havemøbler er anerkendt og elsket af mange, og det er med god grund. HAYs havemøbler er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at være holdbare og stilrene og vil passe perfekt til enhver have og vil give den et lækkert og stilrent udseende.


 

Køb smarte HAY havemøbler i dansk design

Hos Max Jessen fører vi en række møbler og boligtilbehør fra HAY. I vores udvalg af deres populære havemøbler fører vi bl.a. Palissade-serien fra HAY, der er en komplet kollektion af udendørsmøbler designet af Ronan & Erwan Bouroullec. Hele kollektionen er kendetegnet ved sit grafiske udtryk og er karakteriseret ved at være kraftig uden at være pladskrævende samt let uden at være skrøbelig. 

Deres HAY lænestole, havestole, solsenge og bænke er ingen undtagelse. De stilrene møbler indbyder alle til afslapning, samtidig med at de pynter enhver terrasse eller have med deres umiddelbare tilstedeværelse. Vi mener, at havemøbler fra HAY passer ind alle steder, hvor man ønsker en subtil og moderne indretning. 

Sådan kan de stilrene havemøbler fra HAY komplementere dit udeareal

Udover at tale ind i det danske modebillede, som er præget af minimalistisk og stilrent design, kan havemøbler fra HAY også meget mere end blot at være et moderne touch til din have eller terrasse. Med deres subtile former og nærmest kamuflerende farver komplementerer havemøblerne fra HAY ethvert frodigt udeareal. 

Elsker du at gøre noget ud af dine have om sommeren, og har du et klart billede af, hvordan du ønsker, at dine blomsterbede skal præge din have og terrasse? Så ønsker du sikkert også, at dine gæsterne skal bemærke den del af dit udeareal. Med udgangspunkt i det udtryk, dine havemøbler fra HAY har, får du et sæt havemøbler, der er fuldstændig i symbiose med dine planter og blomster. 

Vi mener, at dette er et godt bud på, hvorfor HAYs havemøbler er blevet så populære. Det er ikke kun det stilrene danske design, det er måden, møblerne skaber en perfekt balance mellem have og havemøbler.

Pift din altan op med lækre havemøbler fra HAY

Hvis du er så heldig at have en relativt rummelig altan, så kan du med HAY havemøbler skabe et hyggeligt, stilrent og varmt udeareal. Som nævnt tidligere opstår der en perfekt balance mellem dine planter og dine havemøbler fra HAY.

Hos Max Jessen kan du bestille dine HAY havemøbler i forskellige farver. De naturlige toner og former gør, at du nemt kan skabe et varmt og hyggeligt udeareal uden at fylde din altan med alverdens planter og blomster.

Med dine nye HAY havemøbler får du en løsning, der gør det muligt at få den varme og hyggelige stemning frem, samtidig med at din altan stadig fremstår minimalistisk og stilren – en meget unik kombination, der understreger den æstetiske kapacitet hos disse møbler.  


Du kan altid kontakte os for indretningsrådgivning, eller hvis du har spørgsmål til vores HAY havemøbler

Har du brug for rådgivning eller vejledning til indretning af dit udeareal? Med HAY havemøbler lover vi dig for, at din have eller terrasse får et unikt touch. Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på tlf. 98 33 53 33. Har du brug for yderligere inspiration, kan du også besøge vores fysiske boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!