HAY

HAY er en dansk producent af interiør og møbler til boligen, der med sine designmøbler, lamper, vaser mv. har etableret sig som et kendt navn i branchen. HAY fokuserer på at skabe interiør i høj kvalitet. Interiør- og møbelproducenten er kendt for deres minimalistiske, men stadig kreative, design, der taler i den stilrene boligindretning.


HAY-produkter: Høj kvalitet og minimalistisk dansk design

HAY er inkarneret af dansk design, når det er allerbedst. HAY er garant for høj kvalitet, samtidig med at de appellerer til et bredt publikum. De ønsker at være et folkeligt produkt, som kan findes i ethvert hjem, der sætter kvalitet før alt andet. Den folkelige sjæl og ønsket om masseappel krydres med et skarpt twist af nytænkning, når det kommer til deres design.

I HAYs sortiment af produkter vil du f.eks. altid se et væld af farver, som taler ind i den sprudlende kreativitet, der oftest indgår i deres produkter. På den anden side vil du også altid kunne finde nogle mere stilrene former og mere afdæmpede farver i deres sortiment, hvilket igen afspejler deres ønske om at ramme et bredt publikum med deres interiør. 

 

Derfor elsker danskerne deres HAY-produkter

Hvis HAY stod for at skrive kogebøger, ville deres harmonisøgende designkoncept være en manifestation af det balancerede franske køkken, hvis grundprincipper består af at finde et perfekt, ligevægtigt mix mellem det søde og det sure samt det bitre og det salte.

Balancen mellem det vovede og stilrene er en af grundene til, at mange ejere af HAY-produkter føler en stor tilknytning til dem. De er stilrene nok til, at de forbliver et relevant og tidløst touch til enhver indretning, samtidig med at diversiteten i form af enten farveudvalget eller selve designet gør, at man også finder sin egen personlighed i deres produkter.
Dyk ned i Hays forskellige universer her:

Køb et socialt og bæredygtigt produkt fra HAY

Produkterne fra HAY er ikke blot i et fantastisk lækkert og moderne design, de er også blevet produceret med stor omtanke for naturen. Først og fremmest er det HAYs mission at skabe tidløst interiør, der har en lang levetid. Den høje kvalitet gør, at produkterne fra HAY forbliver nydelige i deres udseende og funktionelle i deres funktion. Du får med andre ord et produkt, du med garanti vil blive glad for i mange år. 

Herudover er størstedelen af træmøblerne fra HAY fremstillet af certificeret træ. Det betyder, at træet kommer fra bæredygtige skove, hvor forvaltningen af træet foretages med afsæt i en reducering af skovrydning og omtanke for skovenes fremtidige bevaring. 

Til sidst er de fleste produkter fra HAY også mærket med det europæiske miljømærke. Dette betyder, at HAY foretager sig nogle bæredygtige valg, hvad angår hele deres forsyningskæde. Mærket bliver tildelt, hvis godkendelsesudvalget anerkender den miljømæssige indsats, der bliver lagt for dagen. I HAYs tilfælde kommer det til udtryk ved, at deres miljømærkede produkter bliver produceret af bæredygtige materialer, at spildet fra produktionen er minimalt, og at der indgår genbrugsmaterialer i deres produkter. 

 

Har du spørgsmål til vores produkter fra HAY?

Har du brug for mere info om HAY? Er du i tvivl om, hvordan HAYs produkter giver mest mening i din indretning? I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!