-15%
Gazzda Fawn skænk
Gazzda Fawn skab

Pris: 16.320,00 DKK

Tilbudspris 13.872,00 DKK

-15%
Gazzda Fawn skænk
Gazzda Fawn skænk

Pris: 20.999,00 DKK

Tilbudspris 17.849,15 DKK

Sorter stigende
pr. side

Skænke

skænke fra Gazzda 

Hos Max Jessen finder du den flotte Fawn Skænk fra Gazzda.

Skænken skiller sig ud fra mængden med dens glatte overflader og bløde linjer - en fornøjelse både at se på og mærke. Skænken har to soft-close døre og skuffer til at opbevare den store porcelæn serie, du måske har, og kommer udstyret med store kabeludtrækshuller på begge sider. Perfekt til at organisere dine av-enheder eller oplade sin laptop ude af syne.

Gazzda - Coming Home

Gazzda står bag mange flotte og kvalitetsbevidste designs i lækre materialer.
Gazzda, som stammer fra Bosnien Hercegovina, har gennem tiden vundet mange priser for deres smukke og designfulde møbler.

Designerne bag Gazzda er Salih Teskeredzic og Mustafa Cohadzic. De to designere gør en dyd ud af at levere kvalitetmøbler og interiør der afspejler sig i deres vision om at skabe "an awesome sense of home". 

Gazzda har blandt andet specialiseret sig inden for indenfor stole, borde, reoler, sengerammer, sofaer, entremøbler, men besidder også mange andre talenter indenfor møbeldesign og iøjnefaldende accessories.
Se alle GAZZDA designs hos os. Kom ind og se, rør og nyd disse lækre møbler, som du kun finder ganske få steder i Danmark.

Se mere på deres hjemmeside gazzda.com