-50%
Flores Rose sengetøj
Flores Rose sengetøj

Pris: 649,00 DKK

Tilbudspris 324,50 DKK

-50%
Stone sengetøj, grå
Stone sengetøj, grå

Pris: 649,00 DKK

Tilbudspris 324,50 DKK

-15%
Wiggo pude
Wictor pude

Pris: 299,00 DKK

Tilbudspris 254,15 DKK

Sorter stigende
pr. side

COMPLIMENTS BY GARTEX

Gartex var oprindeligt en lille gardin grossist i Aalborg indtil 1999, hvor Vivi og Søren Aaskov overtog firmaet og flyttede det til Fredericia. Med deres store erfaring inden for tekstilbranchen og sans for farver og designs, udviklede Gartex sig på få år til en af Danmarks førende gardin grossister.
Fra starten har gardin kollektionerne været bygget op omkring koncepter, så der altid er mulighed for at kombinere forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Denne tankegang dannede også grobund for COMPLIMENTS brandet, som rummer et helt nyt produktsortiment, fyldt med lækre boligtekstiler til den kvalitetsbevidste forbruger.
Det kendetegner Gartex.

Produktsortimentet har de sidste par år udviklet sig løbende, og i dag rummer COMPLIMENTS brandet kvalitetstekstiler til hele boligen. Sortimentet indeholder bl.a. puder, plaider, duge, sengetøj, sengetæpper, håndklæder, bademåtter og bruseforhæng.
Koncepttænkning er kendetegnet for alle produktkategorierne. Især badserierne samt puder og plaider rummer massevis af kombinationsmuligheder, så du kan mikse farver og mønstre og skabe dit helt eget unikke look.
Gartex elsker at lege med nye farver og designs og udvikler hver sæson kollektioner ud fra deres store kærlighed til flotte farver og lækre kvaliteter.
 
- Se mere fra Compliments By Gartex på deres hjemmeside: compliments.dk