-60%
Fumac Zign reolopstilling
Fumac Zign reolopstilling

Pris: 25.008,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

-15%
Atom Zign skænk
Fumac Atom Zign skænk

Pris: 7.990,00 DKK

Tilbudspris 6.791,50 DKK

-15%
Atom Mota skænk
Mota Skænk fra Atom

Pris: 16.731,00 DKK

Tilbudspris 14.221,35 DKK

Sorter stigende
pr. side

Skænke

ATOM Skænke fra Fumac

Skænk med eller uden overskab – du bestemmer selv udtrykket. De rene linjer og det stilrene look skaber et stiligt og klassisk udtryk, der aldrig går af mode. Skab et lyst og let udtryk med glaslåger – med eller uden ramme – og glashylder og indbygget lys, der sætter fokus på dine ting. Udstil de ting, du holder af og gem resten bag smukt, dansk design og stolt håndværk. Alle vitrineskabe leveres som standard med LED lys, der giver en jævn og ensartet spredning af lyset. Vælg en LED lysholder i massivt træ, hvis du ønsker en usynlig løsning, der går i ét med dit møbel. Hvis du ønsker at kunne dæmpe lyset, anbefaler vi en fjernbetjening med lysregulering.

Alle detaljer er gennemtænkte lige fra de smukke, afrundede forkanter til vores massive låger og skuffefronter med soft luk, der beskytter små fingre mod at komme i klemme. Alle vores skuffebunde er beklædt med gråt, slidstærkt kvalitetsstof. Endnu et eksempel på kvalitet helt ud til kanten.

ATOM møbelløsninger er simple at forny og ændre, så de hele tiden kan indgå i indretningen på nye måder.

Kvalitet og bæredygtighed

FUMACs enkle og tidløse ATOM designserie med reoler, skabe, skænke og vitriner er skabt af den anerkendte danske designduo Frimann & Veje. Kombinationen af Frimann & Vejes streger og vores dygtige møbelsnedkeres håndelag sikrer, at både design og kvalitet holder og glæder i generationer. Klassisk dansk – så enkelt kan det siges.


Se mere på deres hjemmeside fumac.dk