-15%
Ferm Living Pond spejl
Ferm Living Pond spejl

Pris: 2.199,00 DKK

Tilbudspris 1.869,15 DKK

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

-35%
Rico sofa 3 Brushed Sand
Ferm Living 3 pers. Rico Sofa

Pris: 19.999,00 DKK

Tilbudspris 12.999,00 DKK

-39%
Ferm Turn Daybed
Ferm LivingTurn Daybed

Pris: 16.499,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Ferm Living

Mens vi forsøger at navigere gennem forventninger og drømmer i en søgen efter mening og komfort, længes vi efter et liv i balance med plads til kaos og ro, tid til eftertænksomhed og lykkelige stunder. Et sted, hvor vi kan være os selv, indse tingenes sande værdi og bare være os selv.
Med en passion for autentisk design og tydelig funktionalitet udfordrer vi os selv til at skabe fremtiden og er stolte over at skabe produkter, der hjælper dig med at balancere livets kontraster. Med bløde figurer, smukke teksturer og dybe farver giver vi dig mulighed for at skabe en autentisk og rolig atmosfære,mens avantgarde former, betagende mønstre og iøjnefaldende detaljer tilføjer et overraskende element.

Fra vores base i København arbejder Ferm Living med håndværkere overalt i verden og lader vores skandinaviske baggrund smelte sammen med globale færdigheder og traditioner. Vi tager vores ansvar over for mennesker og planeten alvorligt og forventer det samme af vores partnere.
Vi skaber kollektioner af møbler, tilbehør og lamper, så du kan skabe rum til at være den du er.

- Se mere fra Ferm på deres hjemmeside: fermliving.dk