Sofa

Køb kendte FDB sofaer fra Erik Wørts & Erik Ole Jørgensen

Her hos Max-Jessen.dk finder du et bredt udvalg af flotte og klassiske FDB sofaer i god kvalitet og unikke design. FDB Møblers kendte sofaer fra Erik Wørst og Erik Ole Jørgensen er kun nogle af de ikoniske designere der har deres modeller stående hos FDB Møbler. Både kvalitet og design er her i højsædet, og FDB sofaer er et møbel, du kan have i stuen i rigtig mange år. Tidsløst og veludført. Tag endeligt et kig på de eksklusive FDB sofaer og tremmesofaer lige her på siden for at finde det design, som passer bedst ind til din stue og din boligindretning.
Hvis du f.eks. ønsker at skabe en klassisk og unik indretning i din stue, så kan din kommende sofa også sættes sammen med et sofabord eller lamper fra FDB Møbler. 

Vi forhandler designer sofaer fra FDB møbler

FDB Møbler havde deres storhedstid fra 1950’erne til op i 1970’erne, men man kopierede ikke tidens strømninger, hvor nye, masse-fabrikerede saml-selv møbler indtog markedet. I dag er forbrugerne klar til at genopdage FDB Møbler. Man gider ikke længere de upersonlige og massefremstillede møbler. Udover at genoplive de gamle klassikere, vil nye modeller blive udviklet ud fra samme normer og værdier. FDB Møbler danner rammen om det gode samvær, hvor nære familieværdier og et demokratisk fællesskab er i fokus – i dag som dengang.  Med en FDB sofa får du dermed en sofa, som vil danne et smukt samlingspunkt i huset og samtidigt holde i mange år. Hos Max-Jessen.dk forhandler vi alle vores varer med prismatch, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig FDB sofaer til de bedste priser på markedet. Vi er desuden altid friske med et godt tilbud og klar til at give dig personlig vejledning og gode råd til køb og valg af FDB sofaer. Læs mere om FDB Møbler og deres udvalg på deres hjemmeside fdbdesign.dk!