FDB Møbler

I 1942 fandt de første møbler fra FDB Møbler vej til danskernes hjem. Arkitekten Børge Mogensen var tegnestuens første leder, og siden de første design blev sat i produktion, har FDB haft en turbulent historie, hvor de har oplevet både op- og nedture. Dette kan du læse mere om her på siden. I dag er FDB Møbler populære møbler, der præger danskernes hjem med deres enkle udtryk. Se hele vores udvalg af FDB Møbler her på siden.


FDB Mossø spejl, eg

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

FDB rundt Mossø spejl, eg

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

Sorter stigende
pr. side

Sådan blev FDB atter til en af pionererne indenfor dansk møbeldesign

Hvis du tager ud til diverse møbelforhandlere her i Danmark, så er det næsten ikke til at undgå at støde ind i et FDB-møbel. Her hos Max Jessen oplever vi også, at der er en stor efterspørgsel på vores møbler fra FDB. Men sådan har det ikke altid været. Trods sin lange historie har FDB ikke altid været en af Danmarks dominerende møbelproducenter. I 1980 stoppede produktionen af FDB Møbler, og sådan fortsatte det helt frem til 2003. FDB drev mere og mere ud i glemslen, men så besluttede Ole Kiel – som i dag er direktør for FDB Møbler – sig for at få den traditionsrige møbelproducent frem i rampelyset igen. Herudover fandt man de oprindelige tegninger til FDB Møblers store klassikere i to gamle arkivskabe under hovedkontoret, så alt kunne genskabes.

For at gøre en lang historie kort gik alt op i en højere enhed. I 2013 kunne man igen købe nye og genskabte FDB-stole, og de blev udsolgt på rekordtid. Den store efterspørgsel viste sig ikke kun at skyldtes det enkle design – det var den unikke og folkekære historie bag møblerne. 

HUSK: Vi prismatcher altid FDB på alle deres møbler. 

Med et møbel fra FDB køber du ansvarligt og bæredygtigt

FDB Møblers gamle klassikere oplever som sagt stadig stor efterspørgsel, og der er i tidens løb kommet mange nye designere til. En vigtig del af FDB Møblers identitet er, at designet skal være smukt og enkelt, de skal være funktionelle og i en høj kvalitet, og så skal møblerne ikke kun være til de velhavende – de skal være til alle. 

I dagens Danmark er der fokus på, at alle skal have råd til at købe ansvarligt og bæredygtigt. Dette gør FDB alt for at efterleve med deres bæredygtige møbler. Hovedparten af CO2-udledningen fra FDB Møblers produkter sker bl.a. i forbindelse med transporten imellem produktionskæderne.  

FDB Møbler har også sat sig for at være det mest ansvarlige møbelbrand i Danmark, og i 2025 skal 85 % af alt, hvad de producerer, være Svanemærket. I dag er alle deres møbler produceret af FSC-certificeret træ, og alle tekstiler og skumindlæg er af Oeko-Tex-certificerede materialer. 

Dyk ned i udvalget af FBD Møbler her:

Har du spørgsmål til vores FDB-møbler? Kontakt os her

Står du og mangler hjælp til dit næste FDB-møbel? Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad der giver mest mening i din indretning? 

I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!