Sorter stigende
pr. side

Farstrup Furniture

Livet er for kort til dårlig komfort, og derfor har Farstrup Furniture designet en bred vifte af yderst komfortable hvilestole og lænestole, der giver den bedste siddekomfort til enhver. Vi er alle forskellige, og derfor behøver vi også forskellige stole for at opnå den bedste siddekomfort. Filosofien i Farstrup er at tilbyde individuelle og tilpassede hvilestole, som giver en uovertruffen siddekomfort.

Foruden komforten giver møblerne også et æstetisk udtryk med skønne farver og nøje udvalgte materiale, der vil pryde ethvert hjem uanset stilindretning. Gå på opdagelse i vores udvalg af Farstrup Furniture, og find lige præcis den stol, der skal løfte komforten i din hverdag.

Løft komforten i din hverdag med Farstrup Furniture

Farstrups møbler er designet med komforten i højsædet. Det betyder, at du finder en bred vifte af behagelige læne- og hvilestole, der giver den helt rigtige støtte til din krop. Du finder blandt andet gyngestole med rolige og vuggende bevægelser, der giver en afslappende effekt.

Ligeledes finder du regulerbare lænestole med en bred vifte af tilpasningsmuligheder, så du nemt kan finde den, der matcher din krop – en unik stol tilpasset dig. Løft komforten med en fodskammel, hvor du nemt kan slænge benene op og tage et hvil. Stolene formspændte arme, behagelige ryg og komfortable polstring sørger for, at du føler dig som blommen i et æg.

Vælg mellem flere farver og materialer

Én ting er komfort, og en anden ting er design. Heldigvis er Farstrup Furniture på hjembane, når det angår både komfort og æstetik. Deres møbler er nemlig designet i et mættet farveunivers, hvor du kan vælge mellem flere farver og materialer. Ligeledes har de et tidløst formsprog og et moderne udtryk, der sørger for, at møblerne pryder ethvert hjem.

Find en unik stol til dine unikke behov ved at vælge mellem flere farver og materialer – uanset om du er til læder eller stof. Farstrups lænestole har alle et klassisk udtryk, der fungerer som et dekorativt indretningselement.

Bliv inspireret af vores design- og møbelunivers

Hos Max Jessen er vi stolte af at være leveringsdygtige i en bred vifte af populære møbelbrands, der alle gør det, de er bedst til: at designe og skabe møbler med brugeren i centrum. I vores store bolighus i Ternstrup kan du opleve både Farstrup Furniture, ligesom du også kan blive inspireret af andre brands såsom PBJ Designhouse, Bruno Mathsson og Stressless.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du brug for en grundig vejledning til at finde det helt perfekte møbel til dine behov og ønsker? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon eller mail. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!