Cane-line sidebord

Det er de små ting, der gør forskellen i et funktionelt og æstetisk hjem. Et Cane-line sidebord er måske ikke det mest iøjnefaldende møbel i et hjem, men det giver et fint touch til din bolig. Herudover har dette sidebord også en praktisk funktion, når anledningen lige er til det.
Læs meget mere om vores Cane-line sidebord og se hele vores udvalg her på siden.


Sorter stigende
pr. side

Rul dit Cane-line sidebord ud til festlige anledninger og meget mere

Et Cane-line-sidebord pynter rigtig fint i dit hjem, hvor en vase med blomster eventuelt kan komplementere bordets stilrene former og tidløse farver. Herudover, idet vores udvalg af sideborde fra Cane-line tilmed fungerer som rullevogne, kan man også sagtens servere diverse drinks om sommeren på terrassen. 

Bordet kan også pynte som et barbord i stuen eller som et område, hvor man kan holde samling på alle sine krydderurter i køkkenet. Mulighederne er mange og begrænsningerne få med dette smarte sidebord fra Cane-line.  


Nyd en hyggelig tapas på terrassen med et sidebord fra Cane-line

Om sommeren mener vi især, at dette sidebord kommer til sin gode ret. Har du et hyggeligt loungeområde i haven eller på terrassen, kan dette sidebord nemt bruges til at servere snacks eller en lækker tapas. Bordet fylder ikke meget, og det passer perfekt til servering af mad og drikke, samtidig med at man slænger sig i sine dejlige loungemøbler. 

Ud over at disse fine sideborde fra Cane-line har en praktisk funktion, kan man ikke undgå at bemærke det æstetiske udtryk, de giver til dit hjem. Alt lige fra materialerne til formerne skriger af design, og vi garanterer, at dette sidebord kommer til at sætte standarden for din indretning, ligegyldigt i hvilken sammenhæng du bruger det.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Cane-line-sideborde

Hos Max Jessen kan du altid kontakte os, hvis du har brug for indretningsrådgivning eller har tekniske spørgsmål til vores Cane-line-sideborde. Du kan ringe til os på tlf. 98 33 53 33. Hvis du mangler inspiration til indretning af dit hjem, kan du også altid besøge vores fysiske boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!