Cane-line parasol

En parasol er et must-have til terrassen. Det er her, hvor du kan nyde en lækker bid mad, læse i en spændende bog eller søge tilflugt, hvis du kan mærke, at din hud begynder at blive øm og rød. Med en Cane-line-parasol får du ikke blot et stykke terrassetilbehør, der opfylder et praktisk behov – du får også en æstetisk tilføjelse til din terrasse, som du kan glæde dig over i mange år frem. Her på siden kan du se vores udvalg af parasoller fra Cane-line.


Oplev perfekt skygge med en sidehængt parasol fra Cane-line

Den danske sommer kan være meget omskiftelig. Det betyder, at når solen endelig er fremme, så skal den nydes i fulde drag. En af de ting, som vi danskere ser mest frem til ved sommeren, er at kunne spise ude på terrassen. Nogle elsker at dræne de sidste stråler ud af den behagelige aftensol, andre foretrækker at sidde i skyggen uden at klemme øjnene sammen. 

Hvis du foretrække at nyde din mad i skyggen, er du ikke den eneste, og med en sidehængt parasol fra Cane-line får du mulighed for at skabe skygge lige efter dine behov. Det kan nemlig være svært at opnå total skygge med en traditionel parasol, alt efter hvor solen befinder sig på himlen. Den traditionelle parasol gør, at den enten skal placeres midt i bordet, eller at man må affinde sig med, at nogle personer ikke kommer til at sidde i skygge.

Med en sidehængt parasol fra Cane-line får du exceptionel mobilitet, og du kan tilmed nyde en bid mad, uden at parasollen absolut skal placeres i midten af bordet. 


Cane-line-parasol: Derfor er det godt med skygge til terrassen

Det er altid godt med skygge på terrassen, for er der noget, vi danskere generelt er mindre gode til, så er det at søge skygge, inden vores sarte hud bliver øm og rød. For nogle er en parasol endda helt uundværlig, idet solen hurtigt kan føles ubehagelig på visse hudtyper. For de, som er sarte over for solens stråler, kan en parasol være den løsning, som gør det muligt at nyde ens udeareal sammen med familie eller venner.

Det er ikke kun dig, som kan få glæde af en ny Cane-line-parasol – det kan de helt små børn også. Når børn begynder at kravle eller gå, begynder de også at udforske verden på egen hånd. Helt små børn har følsommere hud end os voksne, så det kan være en klog beslutning at indrette skyggefulde steder på terrassen eller i haven, hvor barnet kan lege uden at blive eksponeret for UV-strålingen fra solen.


Har du spørgsmål til vores Cane-line-parasoller? 

Hos Max Jessen får du altid en personlig og professionel rådgivning, hvis du har brug for inspiration til indretningen af dit udeareal. Du kan altid ringe til os på tlf. 98 33 53 33. Har du brug for yderligere inspiration, kan du også besøge vores fysiske boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!