Cane-line lounge

Forestil dig, at du sidder i et afkølet kontorområde foran din arbejdscomputer. Du har med jævne mellemrum kigget udenfor på den solbeskinnede himmel og set folk komme gående i shorts og T-shirts, alt imens du misundeligt sidder i din stramme skjorte og venter på, at du kan komme hjem til dit loungesæt og udnytte de sidste timer af eftermiddagssolen. Her på siden kan se hele vores udvalg af loungemøbler fra Cane-line.


Sorter stigende
pr. side

Slæng dig i sofaen under en skyfri himmel med loungemøbler fra Cane-line 

Er du på udkig efter en række løsninger, der kan give dig mulighed for slænge dig i et eller flere loungemøbler, når den danske sommer atter er over os, så tilbyder Cane-line loungesæt, der er af den højeste kvalitet. Cane-lines loungemøbler kommer i materialer, der er nemme at vedligeholde, så du ikke skal bekymre dig om vejret i haven. 

Kommer der f.eks. et hurtigt skyl, skal du ikke bekymre dig. Materialerne er designet til hurtigt at tørre. Ud over de praktiske fordele går Cane-line ikke på kompromis med komforten. Airflow-systemet skaber den behagelige, bløde følelse, man kender fra indendørsmøbler. 


Hvornår får man brug for et Cane-line-loungesæt? 

Som nævnt i indledningen passer et loungesæt fra Cane-line perfekt til at koble af efter en lang dag på arbejdet. Herudover er det mest ideelle tidspunkt at bruge sine loungemøbler om sommeren. Her kan man b.la. nyde en drink sammen med sine venner og familie eller bare hygge sig med sin partner en lørdag aften, imens man sammen nyder et lækkert glas rødvin. 

Et loungesæt fra Cane-line skal betragtes som en hyggekrog til terrasse eller haven. Du har garanteret et havebord, som er det sted, hvor du spiser aftensmad om sommeren. Men ligesom man efter aftensmaden slænger sig i sofaen, når man er indenfor, kan du om sommeren slænge dig i dit nye loungesæt, efter du har nydt et godt måltid på terrassen.


Hvis du har spørgsmål til vores loungemøbler fra Cane-line, så kontakt os her 

Hos Max Jessen står vi altid til rådighed, hvis du har brug for indretningsrådgivning eller har tekniske spørgsmål til vores loungemøbler fra Cane-line. Du kan altid ringe til os på tlf. 98 33 53 33. Har du brug for yderligere inspiration til indretningen af dit udeareal, kan du også besøge vores fysiske boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!