Cane-line bord

Med et Cane-line bord får du et møbel, du kan bruge gennem hele den danske sommer. Et havebord fra Cane-line er nemlig et udemøbel, der kan modstå det omskiftelige danske vejr. Med slidstærke cement- og fiberplader kan du være sikker på at få et havebord, der har mange gode år i sig.
Her på siden kan du se hele vores udvalg af Cane-line borde.Sorter stigende
pr. side

Køb et Cane-line-bord og oplev et mix mellem funktionalitet, æstetik og bæredygtighed

Med et Cane-line-bord får du et perfekt havebord til sommerhuset, haven eller terrassen. Cane-line har igennem 25 år dygtiggjort sig inden for dansk design, udvikling og produktion af komfortable have- og indendørsmøbler. Deres fokus på den høje komfort og unikke kvalitet er tilmed kombineret med en stor respekt for miljø og mennesker. 

Cane-line-borde kan købes i mere end 90 lande, og det vidner om en popularitet og anerkendelse af både kvalitet og design. Hvad angår kvaliteten af Cane-lines haveborde, er produkterne kendt for at have en lang levetid. Herudover falmer udseendet heller ikke over tid. Det vil sige, at bordpladerne generelt har en høj ridseresistens samt lysægthed. 


Valget mellem et firkantet eller rundt Cane-line-havebord

Hos Max Jessen fører vi både runde og firkantede haveborde fra Cane-line. De runde borde har den fordel, at man let kan konversere med hinanden allesammen. De runde borde gør, at ingen føler sig bænket for enden af bordet. 

Et firkantet bord kan derimod være mere praktisk i forhold til indretningsmuligheder. De retvendte linjer gør, at man både kan placere bordet langs et af husets ydervægge, lade det flugte langs kanten på græsplænen eller noget helt tredje. 


Har du spørgsmål til vores borde fra Cane-line? Kontakt os her 

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Cane-line-borde eller har brug for indretningsrådgivning, kan du altid kontakte os på tlf. 98 33 53 33. Hvis du søger inspiration til indretning af din bolig, have eller terrasse, kan du også besøge vores boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!