Cane-line

Cane-line er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af komfortable have- og indendørsmøbler. Den danske producent stiller høje krav til både kvalitet, komfort og æstetik, og det er altid målsætningen, at Cane-lines havemøbler og indendørsmøbler skal leve op til disse høje standarder. Med andre ord er møblerne fra Cane-line skabt til at blive brugt i mange år.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Cane-line-produkter.-32%
2 stk. Cane-Line Lean stabelbar havestole, Weave, White Grey
2 stk. Cane-Line Lean stabelbar havestole, Weave, White Grey

Pris: 4.398,00 DKK

Tilbudspris 2.998,00 DKK

-26%
4 stk. Cane-Line Core stabelbar havestol med armlæn, Taupe
4 stk. Cane-Line Core stabelbar havestol med armlæn, Taupe

Pris: 13.596,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

-26%
4 stk. Cane-Line Core stabelbare havestole, Grey
4 stk. Cane-Line Core stabelbare havestole, Grey

Pris: 13.596,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

-20%
6 stk. Cane-Line stabelbare havestole
6 stk. Cane-Line Copenhagen stabelbare havestole

Pris: 11.994,00 DKK

Tilbudspris 9.594,00 DKK

Cane-Line Amaze solvogn
Cane-Line Amaze solvogn
14.999,00 DKK
Sorter faldende
pr. side

Kombinér det praktiske og det æstetiske med møbler fra Cane-line

Cane-lines mission er den samme over hele verden – at gøre livet let og dine frirum værdifulde. Deres møbler kan købes i mere end 90 lande, og "Life made comfortable" er selve essensen af Cane-line. 

Innovativ og fleksibel indretning er et "must" såvel i haven som i hotellets gårdhave eller på dækket af et cruise-skib. Det ved de hos Cane-line, og derfor udarbejder de konstant individuelle løsninger i samarbejde med deres internationale projektpartnere. Møblernes vedligeholdelsesbehov er minimalt – selv i et receptionsområde eller et andet sted, hvor mange jævnligt benytter møblerne jævnligt. 

Alle produkter fra Cane-line er designet med et tidløst udtryk, der aldrig går af mode. Formerne er elegante, og produkterne passer perfekt i minimalistiske omgivelser. Ud over det massive fokus på skandinavisk design designer Cane-line også produkter, der tilpasser sig det omskiftelige danske vejr. 

Med udgangspunkt i havemøblerne fra Cane-line er hynderne til deres stole bl.a. lavet med QuickDryFoam. Det betyder, at hvis der skulle komme en hurtig regnbyge, skal du ikke vente i flere timer på, at hynderne igen bliver tørre. Materialet gør, at du inden for ganske kort tid kan slænge dig i dine komfortable Cane-line-møbler.


Køb havemøbler fra Cane-line og bidrag til den grønne omstilling

Som sagt har Cane-line fokus på høj komfort og unik kvalitet, og produktionen af deres produkter foregår med stor respekt for miljø og mennesker. Det danske design lever op til deres brandidentitet, og deres holdninger og handlinger matcher internationale forventninger til Corporate Social Responsibility (CSR). 

Derfor har Cane-line i dag et bredt udsnit af referencer fra offentlige og private virksomheder, institutioner, eksklusive hoteller, cruise-skibe og ferie-resorts.

Er du leder af en virksomhed, institution eller noget helt tredje? Og mangler du nogle stilrene Cane-line-møbler til jeres udeareal? Med denne producent tager du ikke kun det stilbevidste valg – du viser også, at din virksomhed har en grøn og fremsynet politik. 


Cane-line-havemøbler: Vis, at du har styr på detaljen og kvaliteten

Som sagt er det både virksomheder såvel som privatpersoner, der omhyggeligt vælger at indrette deres udeareal med møbler fra Cane-line. Driver du en café eller lignende med et hyggeligt udeareal, viser disse møbler, at du har styr på detaljen. Det giver bare et godt førstehåndsindtryk, at dit udeareal udstråler stilbevidsthed og sans for design og indretning.

Det samme gælder i lige så høj grad dit hjem. Et lækkert sæt havemøbler fra Cane-line kan give din terrasse eller have et helt nyt liv. Det lækre design gør dig i stand til at afholde alverdens arrangementer om sommeren, og vi garanterer dig, at dine gæster vil bemærke din sans for indretning.