Brdr. Krüger

Med træhåndværk og kvalitet i højsædet er Brdr. Krüger leveringsdygtige i en bred vifte af borde i alle afskygninger. Det gælder blandt andet bakkeborde, spiseborde og sofaborde, der alle er designet med sans for detaljen og øje for det fineste træhåndværk. Brdr. Krüger har lavet dansk design siden 1886 og er mest kendt for det populære Bølling bakkebord, som blev designet i 1963.

Hvad enten du søger designklassikerne eller de mere nytænkende møbler fra Brdr. Krüger, tør vi godt garantere, at du kan finde det her på siden. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og find lige præcis det bord, der skal pryde i dit hjem. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Indret hjemmet med Brdr. Krügers møbler

Brdr. Krügers møbler passer til enhver indretningsstil. Uanset om du er på udkig efter det populære bakkebord eller et elegant spisebord, kan du være sikker på, at det er designet med et tidløst udtryk. Desuden finder du Bølling bakkebordene i en bred vifte af farver og træsorter, så du kan finde lige præcis den kombination, der matcher din personlige indretning.

Indretter du hjemmet med Brdr. Krügers møbler, så indretter du hjemmet med kvalitetsdesign, der har sans for detaljen, og dansk design med en god baghistorie. Det familieejede selskab er nemlig populært og anerkendt verden over med deres originale og interessante produkter til ethvert hjem og indretningsbehov.

Stort udvalg af borde i dansk design

Når det angår Brdr. Krügers udvalg, er det tydeligt at se, hvad der er mest af. Det er nemlig borde i alle afskygninger. Blandt vores sortiment finder du derfor bakkeborde, spiseborde og sofaborde i en bred vifte af forskellige farver og materialer.

Det sammen Bølling-bakkebord har et innovativt design og er en ægte klassiker indenfor dansk møbeldesign. Alle bakker er løse og vendbare, som gør det nemt at flytte bakkerne rundt. Ligeledes kan bordet klappes sammen, når det ikke er i brug. Pryd hjemmet med Bølling- bakkebordet, og find lige præcis de farvekombinationer, der matcher din personlige indretningsstil.

Lad dig inspirere af vores møbelunivers

Hos Max Jessen sætter vi en ære i at være leveringsdygtige i en bred vifte af anerkendte brands, der alle designer kvalitetsrige møbler med brugeren i centrum. Foruden Brdr. Krügers møbler kan du lade dig inspirere af Klim Møbelfabrik, Muubs og Farstrup Furniture.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for grundig vejledning til at finde det rette møbel? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi gør os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du shopper møbler hos os – uanset om det er online eller i vores bolighus i Ternstrup. Kontakt os på telefon eller mail, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det helt perfekte møbel. Vi ser frem til at høre fra dig!