Kantinemøbler

Vi har et udvalg af kantinemøbler. De er velegnede til både indendørs og udendørs brug og fås i en række forskellige farver. Vi har kantinestole i plast, sammenklappelige kantinestole og også kantinestole med armlæn, så du kan slappe af, mens du spiser frokost eller middag.
Kantinemøbler

Dine møbler til kantinen eller dit hjem

For at opfriske kantinen eller frokoststuen har man brug for kantinestole, der både er flotte og komfortable. Stolene skal matche virksomhedens indretningsstil og være indbydende på samme tid. Heldigvis har Max Jessen et udvalg af kantinestole i forskellige farver og designs, der passer perfekt til din virksomheds kantine.


Inspiration til hvordan du kan indrette med kantinemøbler

Kantinestole fra Max Jessen - Kantinestolen fra Max Jessen er et meget populært valg, da den er lavet af materialer af høj kvalitet og bygget til at holde. Stolen leveres med justerbare armlæn, så du nemt kan ændre højden på armlænene, afhængigt af hvor meget plads du har til rådighed i din kantine eller restaurant. Det gør det nemt for folk at bevæge sig rundt, mens de sidder ned.


Kantinemøbler til ethvert behov

Hvis du har en lille kantine, men skal have plads til mange mennesker, er det en god idé at vælge møbler, der ikke fylder for meget. Hvis du derimod har masser af plads, er det fint med større stole og borde. Men husk, at hvis din virksomhed pludselig får flere medarbejdere, skal du finde plads til flere borde og stole.


Tænk over størrelsen på dine katinemøbler

Når du indretter din kantine, er det vigtigt at overveje, hvor meget plads der er til borde og stole, og hvor mange mennesker du har brug for at rumme. Hvis du har en lille kantine, men skal have plads til mange mennesker, er det en god idé at vælge møbler, der ikke fylder for meget. Hvis du derimod har masser af plads, er det fint med større stole og borde. Men husk, at hvis din virksomhed pludselig får flere ansatte, skal du finde plads til flere borde og stole.
Kantinemøbler er praktiske og rengøringsvenlige.

Når man vælger kantinestole, er det vigtigt at overveje, hvordan spild skal håndteres. Især plastik- og træstole kan let tørres af, mens stofstole måske ikke er så nemme at rengøre. Samtidig er der en række praktiske funktioner på kantinestole - de kan stables og hænge under bordet eller have et grebshul - så det er vigtigt at tage disse i betragtning, når du foretager dit køb. Stabelbare kantinestole er nyttige, hvis du har mange stole, som ikke er i brug hele tiden, men som er gode at have til store arrangementer. De gør det også nemt at gøre rent under bordene. Hængende kantinestole kan fastgøres til beslag, der sidder under kantinebordene. Denne type stol sikrer en pæn og ryddelig kantine, hvor det er nemt at gøre rent under bordene, mens stolene hænger. Stolene kræver dog, at kantinebordene har særlige ophængsbeslag installeret. Kantinestole med gribehul kan nemt flyttes med én hånd, så man hurtigt kan ændre layoutet i kantinen eller et andet område, hvor den slags stole bruges. Disse stole er som regel også lette og nemme at flytte rundt på for alle."