Erhverv

Hos Max Jessen tilbyder vi et bredt udvalg af eksklusive kontormøbler til ethvert budget. Oplev forskellige prisniveauer fra anerkendte brands til både små og store kontorer. Det betyder, at du kan købe det rigtige skrivebord og en komfortabel kontorstol til en pris, der giver mening for din virksomhed.
Erhverv

Find alt til dit kontor

Du kan finde alt, hvad du har brug for til dit kontor hos Max Jessen. Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og prisvenlige kontormøbler til ethvert behov. Ud over stilfulde kontorstole med mange indstillingsmuligheder tilbyder vi også ergonomiske skriveborde i forskellige former og størrelser samt gode opbevaringsløsninger til at skabe overblik og orden.

Hvilke type af åbne eller lukkede kontorer søger du møbler til?

Hjemmekontorer, åbne kontorer og lukkede kontorer har hver især forskellige krav og behov. Møblerne i hver type rum skal passe til både rummet og de mennesker, der arbejder i det. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige møbler til dit kontor.


Kig her hvis du er på udkig efter et nyt skrivebord

Begynd med dit skrivebord. Du kommer til at arbejde her det meste af dagen, så sørg for, at det har den rigtige størrelse til dig. På den måde har du plads til det udstyr, du har brug for til at udføre dine opgaver. Vi anbefaler også et hæve-sænke-bord, der kan justeres i højden. Det giver dig mulighed for nemt at skifte mellem at sidde og stå, hvilket øger blodcirkulationen, forbedrer koncentrationen og forebygger livsstilssygdomme.


Det er meget vigtigt med ordentlige kontorstole i ethvert erhverv

Det er vigtigt at vælge en komfortabel kontorstol. Stolens primære rolle er at sikre, at din ryg forbliver komfortabel og støttet i løbet af dagen. Kroppen er ikke skabt til at sidde ned i mange timer, og langvarigt siddende arbejde kan føre til dårlig kropsholdning, rygsmerter og andre problemer. Få inspiration og nyttig information om ergonomiske kontorstole, så du kan indstille stolen, så den passer til dig.
Indret dit kontor med de helt rigtige reoler og skabe til opbevaring efter dit behov

For at få ro i sindet skal du indrette dit kontor med god opbevaring. Rodede kontorer bliver hurtigt en distraktion og kan få medarbejderne til at bruge mere tid på at lede efter ting end på at arbejde med dem. Hylder og skabe hjælper med at holde orden på papirer, udstyr, mapper og meget mere. Møblerne fungerer også som praktiske skillevægge, og du kan udstille dekorationer, planter og priser på hylderne. Det er en god idé at vælge opbevaringsmøbler i en farve og et design, der matcher.