Kontormøbler

Et behageligt miljø opmuntrer til kreativitet. Et funktionelt rum giver ro og plads til inspiration og motivation. Det er også vigtigt at huske på, at dit kontor skal være praktisk, men ikke kedeligt, så det handler om at tilføje personlighed. Det er vigtigt, at dit kontor passer til dig og dine behov.
Kontormøbler

Kontormøbler til enhver arbejdsplads eller hjem

Hos Max Jessen forstår vi, at stil og design på hjemmekontoret ikke behøver at drukne i store skriveborde. Derfor tager vi det bedste fra begge verdener og giver dig adgang til funktionelle kontormøbler i et slankt design, der matcher resten af dit hjem. Fra enkle og robuste bogreoler til sofistikerede opbevaringsskabe - vores udvalg af hjemmekontormøbler kan hjælpe dig med at skabe en professionel arbejdsplads, samtidig med at du holder dit rum organiseret. Vælg mellem forskellige farver og designs, der matcher din stil, eller gå efter noget moderne, der vil skille sig ud i ethvert rum.


Det helt rigtige kontormøbel

Max Jessen tilbyder en række forskellige kontorborde, herunder moderne design, der har et stilfuldt look. Hvis du bare har brug for plads til din laptop og en kaffekop, er et lille skrivebord det rigtige valg. Hvis du har brug for mere plads til kontorudstyr i form af et veludstyret kontorlandskab, kan Max Jessen også matche det behov. Med et hæve-sænke-skrivebord kan du skifte mellem at stå op og sidde ned, så det er nemt at finde den rigtige arbejdsstilling, der støtter din krop bedst muligt.


Indret dit kontor med smukke, moderne møbler

Max Jessen tilbyder også kontorstole i forskellige størrelser og farver, så de passer til dine individuelle behov. Den ergonomiske stol har justerbar sædehøjde og ryglæn, så du altid kan finde den rigtige stilling til din kropstype. Den fleksible stol har justerbart ryglæn, armlæn og sædedybde, så du kan ændre dens udseende efter humør eller behov. En opslagstavle er ideel til påmindelser og personlige fotos (eller plakater), men de er også et godt alternativ, da de er en nem måde at dekorere på, samtidig med at de giver inspiration!


Design dit kontor efter dit behov og præferencer

Dekorative kontorartikler og opbevaringsløsninger kan bidrage til personligheden på din arbejdsplads. Det gælder f.eks. kurve, notesbøger, papirclips, blyanter og kalendere. En flot notesbog er uundværlig til at notere vigtige ideer og opgaver, og så ser den godt ud på skrivebordet. Lysestager, sjove figurer og planter er også gode måder at tilføje personlighed til dit kontor. Ud over alle disse indretningsmetoder mener vi hos Max Jessen, at det er utroligt vigtigt at have noget inspirerende på væggene, når man indretter sit kontor.
Find de produkter du skal bruge for at få dit drømme kontor

Når du indretter dit kontor, skal du overveje, hvilken stil du ønsker, at rummet skal have. Skal stål og glas signalere effektivitet og stil, eller skal træmøblerne dominere? En vigtig del af din kontorindretning er at vælge en ergonomisk stol. Hvis du skal sidde ned i mange timer hver dag, er det vigtigt, at din stol opfylder de ergonomiske krav. I vores butik har vi flere forskellige typer stole; måske en stor lænestol eller noget mere diskret? En god tommelfingerregel er, at din stol skal være fleksibel, så du kan ændre din siddestilling i løbet af dagen. Når du vælger et kontorbord, skal du overveje, hvilke materialer det er lavet af, og om de passer ind i din indretning. Det mest almindelige materiale til skriveborde er træ. Men det er måske ikke det bedste valg til alle situationer. Hvis du for eksempel vil holde omkostningerne nede, er glasborde en god mulighed, da de er nemme at rengøre og vedligeholde.