Stumtjenere

Entréen er enten det første eller det sidste rum i dit hjem. Det er her, du bliver budt velkommen, og det er her, du siger farvel. Derfor er det en vigtig del af ethvert hjem - det kræver en lille indsats, hvis du vil gøre et godt førstehåndsindtryk. Stumtjenere kan bruges til at give ekstra plads til tøj, og de kan også være dekorative eller endda kunstneriske elementer i din indretning. Tøjstativer kan give ekstra plads til tøj eller bruges til at udstille det, du ikke vil have gemt væk. Tøjstativer er praktiske i entreen, men findes i et utal af materialer og former, så de kan tilføje lige den rette mængde ekstra plads til din entré. Udforsk vores store udvalg her.
Stumtjenere

Stumtjeneren kan sætte prikken over i'et i din indgang

Et godt førstehåndsindtryk skabes hurtigt, hvis rummet er ryddeligt. Et rodet og kaotisk rum med jakker spredt på gulvet og sko i en stor bunke vil efterlade et negativt og varigt indtryk. Når du er klar til at gå, så tag dine sko af ved døren, og stil dem pænt ved siden af hinanden. På den måde forlader du rummet i god ro og orden, og det bliver lettere for dem, der kommer efter dig, at stille deres sko ordentligt på plads.

Inspiration til hvilken stumtjener du kan indrette dit hjem med

En stumtjener er et møbel, der kan bringe orden i entréen. Med to arme og et opbevaringsrum giver dette vertikale entrémøbel dig en ekstra hånd, når du har brug for det. De praktiske arme på en stumtjener kommer til undsætning, når du har brug for at opbevare din taske, jakke eller paraply. Ud over at være praktisk har en stumtjener også en æstetisk funktion: den skaber visuel dybde i entréen. Det skyldes, at stumtjeneren er placeret i øjenhøjde med sine omgivelser og dermed bliver en integreret del af designet. 


Stumtjenere til ethvert behov

Entréen er typisk ikke det største rum i et hus. Uanset om man bor i en lille toværelses lejlighed eller en forstadsvilla, kan man nemt ende med en meget lille entré på trods af, at dette rum har mange forskellige funktioner. Pladsbesparende møbler til gangen er et af Max Jessens hovedfokusområder. Det er her, en elevator kommer ind i billedet - den er praktisk, smuk og god til mindre rum.


Undersøg hvilke entremøbler der kan opfylde dine behov og præferencer.

En stumtjener er et oplagt valg, hvis du har begrænset plads. Den giver dig mulighed for at udnytte den lodrette plads og undgå at have for meget på vægge og gulv, som hurtigt kan optage plads. I kombination med en hattehylde og en bænk er du godt rustet til at fuldende dit entrédesign.
Et godt udvalg af møbler til din indgang

Stumtjeneren er en genial anordning til opbevaring af frakker uden at optage gulvplads. Det er let at se, hvorfor mange foretrækker en knagerække frem for andre former for opbevaring af deres frakker. For det første er vores side utroligt inspirerende og kan hjælpe dig i gang med indretningen af din entré, men især resten af rummene i dit hjem. Du kan hurtigt og nemt skabe en sammenhængende indretning, hvor den røde tråd løber gennem alle rum i huset. Det gælder, uanset om du er til klassisk minimalisme eller tidens trends. Det fantastiske er, at du kan indrette hele dit hjem uden at forlade din behagelige sofa. Vi kan levere, montere og bortskaffe dine gamle møbler. Det er det, vi kalder god service."