KONTOR - hjemme eller ude

Vi har alt til dit hjemmekontor- lige fra en god kontorstol, små og store skriveborde, reoler og andre kontormøbler, så du behageligt og effektivt kan arbejde hjemmefra.

Hos os finder du små smarte kontorstole og skriveborde fra HAY, Haslev, Hubsch, Casø. Magnus Olesen, Skovby, Via Chp, International Furniture, alt fra ILVA og mange andre leverandører. Kontakt gerne vores Erhvervsafdeling for indretning af professionelt kontor i samarbejde med vores indretningsarkitekt.

Se vores kontorartikler i butikken

Om du er på udkig efter et nyt skrivebord eller kontorstole, så besøg Max Jessen Terndrup og oplev alle vores varianter. Du kan afprøve og justere kontorstolen får at finde ud af om du sidder godt, og vores hjælpsomme personale står klar til at vejlede.

Køb ind til kontoret online her på webshoppen

Køb din kontorstol eller skrivebord herinde på hjemmesiden. Vi sørger for, at de bliver pakket godt ind, så de ankommer uskadt hjemme hos dig.

Kontakt os for hjælp

Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail til terndrup@ilva.dk, hvis du har spørgsmål.
Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Fandt du ikke den de kontoraktikler, du ledte efter? - Så prøv ilva.dk/kontor hvor du kan søge videre til inspiration til kontoret.