KONTOR & ENTRÉ

Max Jessen tilbyder et sortiment af opbevaringsmøbler, der ikke kun gør dit hjem mere ryddeligt, men også bidrager til en mere overskuelig hverdag for dig og dine nærmeste. Vores sortiment er baseret på kvalitet og smukt design. I kategorien større møbler finder du reoler, skriveborde, bænke, piedestaler og opbevaringskasser. Oplev en verden af organiseret opbevaring, stilfulde entrémøbler og smart design. Kollektionen omfatter løsninger til store og små indgangspartier samt mindre områder i stuen eller køkkenet. Vi har sørget for, at hvert møbel er nemt at kombinere med andre produkter fra vores kollektion eller med produkter fra andre mærker. Mulighederne er uendelige!
KONTOR & ENTRÉ

Dine entremøbler kan sætte prikken over i'et i dit hjem

Et smukt og funktionelt indgangsparti er en god måde at byde folk velkommen i dit hjem. Det er vigtigt at designe et rum, der er behageligt og inspirerende, men alligevel funktionelt. Uanset hvilken stil du foretrækker, eller hvor stor din entré er, er der mange måder at få den til at føles indbydende og behagelig. Nøglen til at designe en indbydende indgang er at finde måder at gøre den mere funktionel til daglig brug. Det betyder at tilføje opbevaring, hvor du har mest brug for det, og holde tingene organiseret, så alt har sin plads.


Inspiration til hvordan du kan indrette dit kontor

Kontormøbler kan være funktionelle og smukke på samme tid. At skabe et professionelt rum, der er behageligt, inspirerende og funktionelt, er en udfordring. Den måde, du indretter dit kontor på, afspejler din personlighed og professionalisme. Det er vigtigt at designe et rum, der er behageligt og inspirerende, men alligevel funktionelt. Kontormøbler kan være funktionelle og smukke på samme tid. At skabe et professionelt rum, der er behageligt, inspirerende og funktionelt, er en udfordring. Den måde, du indretter dit kontor på, afspejler din personlighed og professionalisme. Det er vigtigt at designe et rum, der er behageligt og inspirerende, men alligevel funktionelt.


Kontor og Entremøbler til ethvert behov

Der er ingen tvivl om, at indretningen af dit kontor kan have stor betydning for den måde, du arbejder på, og for atmosfæren på din arbejdsplads. Et professionelt kontor vækker tillid hos dine kunder og medarbejdere, mens et dårligt indrettet rum kan sende det forkerte budskab om din virksomhed. Det er vigtigt at skabe et funktionelt og praktisk rum, hvor kreativiteten kan blomstre. Med andre ord skal dit kontor give et godt arbejdsmiljø, der giver ro og plads til inspiration og motivation. Samtidig er det også vigtigt at skabe et interiørdesign, der afspejler dit brands værdier og personlighed. I den forstand er et attraktivt og tiltalende rum en god måde at øge kundetilfredsheden, forbedre medarbejdernes motivation og øge produktiviteten generelt.


Design dit rum og hus så det opfylder dine behov og præferencer.

Den måde, du indretter dit kontor på, kan gøre en stor forskel for, hvor produktiv du er. Og hvis du er iværksætter, er din arbejdsmoral bestemt noget, der er værd at investere i. Hvis du leder efter inspiration, kan du her finde nogle ideer til, hvordan du kan gøre dit kontor mere behageligt og stilfuldt: Det er også vigtigt at huske, at dit kontor skal være praktisk, men ikke kedeligt, så det handler om at tilføje personlighed. Det er vigtigt, at dit kontor passer til dig og dine behov.
Et så bredt udvalg af entre og kontormøbler

Max Jessen tilbyder et sortiment af opbevaringsmøbler, der ikke kun gør dit hjem mere ryddeligt, men også bidrager til en mere overskuelig hverdag for dig og dine nærmeste. Vores sortiment er baseret på kvalitet og smukt design. I den større møbelkategori finder du reoler, skriveborde, bænke og piedestaler, og i den mindre møbelkategori finder du opbevaringskasser. Oplev en verden af organiseret opbevaring, der er let at kombinere med andre produkter fra vores kollektion eller med produkter fra andre mærker. Mulighederne er uendelige!