J46 spisestuestol designet af Poul M. Volther.

Den ikoniske spisestuestol J46 er designet helt tilbage i 1956. Dengang var den et brud med datidens tunge spisestuestole. Den er særligt genkendelig på den v-formede ryg og fandt hurtigt en plads i tusindvis af danske hjem – ikke mindst fordi, den også er en behagelig og komfortabel stol for både store og små, og samtidig ikke fylder alverden.

I 1970’erne blev den relanceret i stærke farver – og den var et helt naturligt førstevalg, da FDB Møbler blev relanceret i 2013. Med 12 forskellige farver finder den stadig en naturlig plads i mange danske spisestuer.

Sædet er af formpresset bøg. Ryg, ben og understel er af massiv bøg. Det benyttede træ er FSC-certificeret fra europæiske skove.

Da træ er et naturmateriale, vil nuanceforskelle kunne forekomme, selv på det enkelte møbel. Stolen er i 2013 tilpasset og justeret til nutidens størrelser og siddekomfort.

Poul M. Volther blev chef for FDB Møblers tegnestue efter Børge Morgenen og var dermed firmaets anden designchef. Han fulgte Børge Mogensens tanker og tårnhøje ambitioner om at møblere danskernes hjem med funktionelle og enkle møbler af højeste håndværksmæssige og arkitektoniske kvalitet. Med en uddannelse som både møbelsnedker og møbelarkitekt var Poul M. Volther højt kvalificeret til at føre både design og håndværk videre.Pris: 1.499,00 DKK

Tilbudspris 1.099,00 DKK

* Påkrævede felter

Specifikationer

Bestillingsvare Ja
Levering 1-3 uger
Mærke J46 Poul M Volther
Træsort Bøg
Størrelse 80x 45x 48

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

J52B spisestol – design af Børge Mogensen
FDB J52B armstol
3.999,00 DKK