INDRETNINGSARKITEKT

Tracey Lowe Museth-Gregersen er uddannet dekoratør og har siden 1995 arbejdet med boligindretning hos en af Danmarks største møbelkæder. Hun har bl. a. stået for totalindretning af boligbutikker i ind- og udland for såvel private som virksomheder i alle størrelser.
Tracey er tilknyttet ILVA Max Jessen Terndrup.


Vi kan tilbyde at gennemgå din bolig og - med udgangspunkt i dine ønsker og forslag - give dig et mundtligt idéoplæg til ændringer af indretning, møblering og farvesammensætning og meget andet helt gratis en time i forretningen. Du skal blot medbringe fotos af møbler, tegninger, og mål af rum - jo mere, jo bedre kan indretningsarkitekten vejlede dig. Du kan også vælge at få udarbejdet et komplet indretningsforslag med tegninger og beskrivelser, som faktureres iht. nedenstående. Se nærmere 

Tracy Lowe Museth-Gregersen / Indretningsarkitekt

Priser

Book en time i forretningen med Tracey på 98335333 - den første time er altid helt gratis - tag billeder og mål med af dit hjem/det rum du søger ideer til indretning i - så finder Tracey en god kreativ løsning.

Pakke 1 - Den hurtige og enkle model

Vi aftaler et tidspunkt for et besøg i dit hjem Gennemgang af dine ønsker og behov Mundtligt ideoplæg med inspiration til møbler, farver og tilbehør Samlet tidsforbrug hos dig 1 - 1½ time Pris: KUN 995,- kr. (incl. moms)

Pakke 2 - Den grundige model
Udarbejdelse af indretningsforslag som yderligere indeholder: Opmåling af rum og møbler Målfast plantegning udarbejdet i tegneprogram Forslag til farve- og materialevalg Liste over varer ved evt. nyanskaffelser Personlig gennemgang af forslaget i butikken Pris: KUN 1.995,- kr. (incl. moms)

Pakke 3 - Den grundige og omfattende model
Udarbejdelse af professionelt indretningsforslag som yderligere indeholder: Inspirationscollage med beskrivelse af indretningsidéerne Personlig gennemgang af forslaget (i butikken) Pris: KUN 3.495,- kr. (incl. moms)

Pakke 4 - Den grundige og omfattende model med 3D tegning
Denne pakke består af alle overstående arbejder samt en 3D tegning af f.eks. din stue, så man virtuelt kan gå en tur i det nyindrettede rum Pris: KUN 5.995,- kr. (incl. moms)


Indretningsarkitekt Tracey Lowe Museth-Gregersen  // tlr@roominspiration.dk