IMG Comfort | 3 pers. Melby sofa - open end

32.898,00 kr.

 

IMG Comfort Melby hjørnesofa i læder

IMG Comfort Melby modulsofa - her som hjørnesofa i læderbetræk i Trend læder. 

Mere info om produktet
Delbetaling
839 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 32.898 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 839 kr. Samlede kreditomk. 7.350 kr. Samlet tilbagebetaling 40.248 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,75%. Der er fortrydelsesret.

IMG Comfort Melby hjørnesofa i læder

IMG Comfort sofa Melby er en sofaserie fra IMG Norge. Den har et elegant og let design med et enkelt skandinavisk look, der passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Sofaen fås med forskellige polstringer i både stof og læder. Ønskes andet materiale end det angivne, så kontakt os endelig på [email protected] Sofanes understel er lavet af kraftig krydsfiner med bærende nozagfjedre, der ligger lige under de kraftige formstøbte sædehynder af koldskum. Ryghynderne er ligeledes uarbejdet i formstøbt koldskum - det formstøbte koldskum har fremragende egenskaber med hensyn til: stor komfort, åndbarhed og lang levetid samt sublim holdbarhed.

Melby-sofaserien giver dig mulighed for at designe din perfekte sofa - vælg mellem forskellige layouts, bentyper, armlæn og farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Der er mulighed for at placerere benene to forskellige steder, hvilke giver to forskellige looks til sofaen. 

Melby kan også bygges i moduler, så kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte din drømmesofa - [email protected]

Sofaopstillingen her består af følgende: 

  • Armlæn 1 (se billede)

  • Standard comfort siddedybde (50 cm)

  • Træben i hvidolieret eg - højde 18 cm

RETNING: Når du skal vælge højre eller venstrevendt, så skal du forestille dig, at du står foran sofaen og kigger på den. Den side hvor modulet går ud som en chaiselong er den side der definerer retningen - Altså står du og kigger på sofaen og chaiselongen er til højre, så er opstillingen højrevendt. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9112970
MærkeIMG
Produkt TypeSofaer
Model StørrelseHjørnesofa
FarveCognac
Vælg TræsortEg
PolstringLæder
MaterialeLæder
StelHvidolieret eg
Længde278 cm
Bredde194 cm
HøjdeHøjde på ben: 18 cm // Sofa: 80 cm
Dybde50 cm
Siddehøjde44 cm
Relaterede produkter