Hjort Knudsen | Jerry - Lænestol m. fodskammel - læder

På lager
Tilbudspris 4.999,00 kr. Før 6.985,00 kr.

 

Hjort Knudsen Jerry Lænestol med fodskammel i læder

Mere info om produktet
Delbetaling
230 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 230 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,73%. Der er fortrydelsesret.

Hjort Knudsen Jerry er en sofistikeret og behagelig lænestol, der inkluderer en fodskammel. Den er fremstillet i sort Soleda læder med en Orion stjernefod, der begge er materialer af høj kvalitet, som giver dig en lang holdbarhed, samt enkel vedligeholdelse. Dette giver den perfekte balance mellem fornuft og luksus. Fordelene ved denne stol er mange, men især den justerbare ryg er designet til at give en personlig og optimal siddekomfort. Skabt af danske Hjort Knudsen, introducerer denne stol et strejf af luksus og komfort til dit hjem.

Hjort Knudsen Jerry lænestolen med fodskammel er det perfekte valg for dem, der ønsker en balance mellem traditionelt design og moderne komfort. Den elegante lænestol er matchet med en solid Orion stjernefod - Resultatet er et stykke ægte dansk design, der fremhæver detaljer og kvalitet.

Bestil Hjort Knudsen Jerry lænestol med fodskammel i dag og oplev hvordan denne stol kan forbedre dit hjem og din siddekomfort.

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9115842
MærkeHjort Knudsen
Produkt TypeLænestole / Loungestole
FarveSort
VippefunktionJa
PolstringLæder
MaterialeLæder
StelKrom
Bredde75 cm
Højde103 cm
Dybde76 cm
Siddehøjde43 cm
Relevant infoRestparti