Sorter stigende
pr. side

Gode havestole i træ, plast og polyrattan


Hos ILVA Max Jessen har vi et bredt udvalg af billige havestole i træ, metal, plast, kurveflet og polyrattan. 

Alle udført i kvalitetsmaterialer med en optimal holdbarhed, der kan holde til det danske sommervejr år efter år. 

Med mere end 25 forskellige designserier i sæsonens bedste sommerfarver, er vi sikre på, at du kan finde et sæt stole, der understreger din stil i haven. 

Blandt vores mest populære havestole er stolene fra Click med plastlameller, metalstel og bambusarmlæn. 

De fås i et bredt udvalg af friske sommerfarver, så du nemt kan finde nøjagtig den farve, der passer til din indretning. 

Plastlamellerne er fleksible og former sig efter din krop, og disse stole er derfor ikke kun flotte og farverige indslag i haven, men også yderst komfortable møbler. 

Havestole i polyrattan er et oplagt valg, hvis du ønsker nogle solide og slidstærke havestole i et eksklusivt, naturlignende materiale. 

Polyrattan er nemt at vedligeholde, og det holder sig godt, også selvom det udsættes for vind og vejr. 

Foretrækker du mere klassiske havestole i plast i afdæmpede farver som sort og hvid, har vi naturligvis også et bredt udvalg af disse. 

Vi har også et bredt udvalg af havestole i træ. Alle vores træstole er fremstillet i FSC-certificeret (bæredygtigt) træ, for vi går op i at passe på miljøet omkring os. Husk at vi også har et stort udvalg af havebænke, liggestole og loungestole til haven. 

Alle vores møbler er fremstillet i topkvalitet fra ILVA, FDB havemøbler, Cane-Line. MUUBS, SACKit, Brafab og andre gode leverandører.

Se vores store udvalg i Gårdhaven og indgangspartiet.