Solvogne & Lounges

Solvogne er en meget populær måde at nyde solen på derhjemme. De giver dig mulighed for at nyde sommermånederne uden at skulle rejse dig for at hente ting i haven eller på terrassen. Du kan bruge dem til at opbevare drikkevarer, snacks og andre fornødenheder, så du ikke behøver at gå ind i huset igen. Solvogne er designet til at slappe af på i sommermånederne. De giver dig mulighed for at lægge fødderne op, lytte til din yndlingspodcast eller løse krydsord - eller bare nyde varmen. Vi har liggestole til enhver smag - nogle er velegnede til en enkelt person, mens andre giver dig mulighed for at nyde solen sammen med en, du holder af. Du kan selvfølgelig altid komme ind i vores butik og prøve din liggestol for at finde en, der er både behagelig og smuk.
Solvogne & Lounges

Stilfulde solvogne og loungemøbler til enhver have

Hvis du leder efter et terrassesæt, der er både indbydende og komfortabelt, er der masser af muligheder - fra de klassiske danske teaktræsmøbler til moderne aluminiumsstole. Et terrassesæt er et godt sted at starte, når du skal indrette din have eller terrasse. Det kan give selv den mest enkle baghave et elegant og sofistikeret udtryk. Ud over at tilføje skønhed kan et terrassesæt gøre dit udendørsliv mere behageligt. Hvis du får venner på besøg til en drink, er det rart at have et sted, hvor de kan sidde og slappe af, mens de nyder sommeraftenen.


Loungemøbler til dit hjem

En god solvogn skal være komfortabel, holdbar og nem at rengøre. Den skal også være lavet af materialer af høj kvalitet, så den kan modstå elementerne. Desuden skal den være æstetisk tiltalende nok til at supplere dine andre udendørsmøbler. Den rigtige liggestol kan hjælpe dig med at føle, at du er på en tropisk ferie, selv om det er i din egen baghave, på din terrasse eller balkon. Sommer og sol handler om at slappe af i fred og ro - og derfor skal du have en dejlig, behagelig liggestol, hvor du kan læne dig tilbage med en god bog eller din yndlingsmusik i ørerne. Loungemøbler er ideelle til at skabe en ekstra speciel atmosfære i din have eller på din terrasse. Med loungemøbler kan du forvandle din have eller terrasse til en hyggelig oase, hvor du kan invitere familie og venner til at nyde udelivet.


Solvogne og loungemøbler i forskellige varianter og størrelser

I vores udvalg af liggestole finder du flere typer. Liggestole har en tendens til at fylde mere på terrassen eller altanen end andre typer havemøbler, så overvej, hvad du kan få plads til på din plads. Hvis du vil skabe et hyggeligt hjørne i din have, hvor du kan nyde snacks, drinks og godt selskab, så er en havelounge perfekt til dig. For at vælge de rigtige møbler til din lounge er det vigtigt at forstå, hvilket formål den skal tjene. Hvis du f.eks. vil bruge den til en grillfest om sommeren, vil det være bedre at vælge havemøbler af polyrattan i stedet for flet eller træ.

Det store udvalg af loungemøbler og solvogne giver mange muligheder

Solvogne er den nyeste trend inden for udendørsmøbler. Det er dybest set en flad stol, der ruller rundt på hjul, så du nemt kan transportere den fra sted til sted. Det er perfekt til dem, der elsker at have venner på besøg eller holde poolparty, fordi det giver alle mulighed for at bevæge sig frit rundt uden at blive trætte af at bære rundt på tunge stole hele dagen! Du får ingen problemer med at få denne stol ind i dit hus, for den har sit eget håndtag øverst, så du kan trække den efter dig som bagage. Og når du er færdig med at bruge den udenfor, skal du bare trække hjulene ud og folde benene sammen, så den passer perfekt ind i ethvert skab eller opbevaringsrum i dit hjem!
Hvilke loungemøbler passer til dig?

Når du køber nye loungemøbler, er det vigtigt at tænke på, hvor de skal bruges. Hvis du for eksempel vil bruge dine nye loungemøbler udendørs på en terrasse eller i haven, skal du vælge et materiale, der er designet til at modstå vejret. Det betyder som regel, at de er lavet af træ, metal eller plast. Hvis du planlægger at bruge dine loungemøbler indendørs og kun lejlighedsvis udendørs, bør du måske vælge noget som rattan eller flet, da disse materialer ikke er så robuste som træ eller metal. Når du har købt nye terrasse- eller havemøbler og endelig har dem i dit hjem, er det vigtigt at passe godt på dem, så de holder i årevis. Havemøbler er ofte lavet af træ, men nogle er også lavet af metal eller plast. Selvom havemøbler af metal og plast kan tåle at stå ude hele året rundt, anbefaler vi, at du opbevarer dine loungemøbler tørt om vinteren eller under et overdække. Det vil forlænge dine loungemøblers levetid, så du kan have glæde af dem i mange år.