Spisebordsstole (Udendørs)

Vi tilbyder et bredt udvalg af havestole i stilarter, der spænder fra traditionel til moderne. Vi ved, at en havestol ikke bare skal være en fryd for øjet - den skal også være komfortabel og passe godt ind i omgivelserne. Vi har et stort udvalg af havestole online, så du kan gennemse vores udvalg, før du køber. Vores havestole findes i mange forskellige stilarter, materialer og farver, så uanset om du er på udkig efter noget enkelt eller noget mere udsmykket, har vi noget for enhver smag.
Spisebordsstole (Udendørs)

Havestole til enhver smag

Mange mennesker mener, at havestole af træ er det bedste valg til udendørs møbler. Intet andet materiale kan matche træets varme og naturlighed, men du skal være opmærksom på, at træ skal behandles med olie eller et andet stof for at undgå, at det revner, vrider sig eller rådner med tiden. Men hvis du passer på dine træhavestole, vil de holde i årtier og med tiden få en smuk patina, som mange mennesker finder attraktiv.

Havestole til have eller terasse

 Når du vælger havemøbler, er det vigtigt at overveje, hvor meget plads der er til rådighed på din altan eller terrasse. Det kan også være værd at overveje, om du har brug for støtte til dine arme, når du sidder ned. Hvis du er i tvivl om, hvilken type havestol der passer bedst til dine behov (eller om størrelsen er et problem), kan du sammenligne dine muligheder med dem, du bruger derhjemme - de burde allerede passe til din altan eller terrasse. Hvis du har begrænset plads, kan det være en hjælp at vælge stole, der kan stables eller foldes sammen, når de ikke er i brug.


Find det helt rigtige havestolesæt

Når du køber positionsstole, betaler du lidt ekstra for den øgede komfort, de giver. Til gengæld kan du være sikker på, at du får en havestol, der passer til enhver lejlighed i haven. Positioneringsstolen kan give god støtte til ryg og arme, når du spiser ved havebordet, og den vil også gøre det mere behageligt at slappe af i haven, når du efter en lækker grillmiddag slår dig ned og lægger fødderne op..


De mange muligheder

Hvis du vælger havestole uden armlæn, er det vigtigt at overveje, hvor meget plads der er til rådighed på din altan eller terrasse. Det kan også være værd at overveje, om du har brug for støtte til dine arme, når du sidder ned. Hvis du er i tvivl om, hvilken type havestol der passer bedst til dine behov (eller om størrelsen vil være et problem), kan du sammenligne dine muligheder med dem, du bruger derhjemme - de burde allerede passe til din altan eller terrasse. Hvis du har begrænset plads, kan det hjælpe at vælge stole, der kan stables eller foldes sammen, når de ikke er i brug.


Hvilke havemøbler passer til dig?

Hvornår er det tid til at udskifte havemøblerne? For at sikre, at stolene er behagelige at sidde på i mange timer, er det en god idé også at købe nogle af vores bløde havehynder. Sæt nogle lækre snacks på bordet, eller tænd op i grillen, og du har et godt udgangspunkt for en hyggelig aften. Hvis du vil skabe en varm og hyggelig atmosfære i din have, er vores udvalg af haveborde et godt valg. Vi har forskellige typer borde, fra elegante træborde til foldeborde i plast, der er perfekte til udendørs fester. Vores sortiment omfatter alle slags stole, fra træstole med hynder til foldestole i plast med hynder.