Klapstole (Udendørs)

Hvis du trænger til at friske dine udendørsarealer op, inden sommeren kommer til Danmark, så lad dig forføre af vores store udvalg af havestole. Vi har et bredt udvalg af stilfulde og funktionelle havestole, så uanset om du er på udkig efter stole i plast, træ, flet, naturrattan eller metal - eller en kombination af disse - kan du sandsynligvis finde et udvalg her, der matcher dine behov. De mange forskellige stilarter og materialer, der findes i vores kollektion, betyder, at der er noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan måske lide tanken om at have nogle enkle plastikfoldestole ved poolen eller på terrassen, men hvis du vil have noget mere stilfuldt, tilbyder vi også træfoldestole, der er perfekte til at tilføje et element af klasse til dit uderum. Og hvis du vil sikre dig, at alle kan sidde behageligt, hvorfor så ikke overveje at investere i nogle polstrede klapstole? De er gode til at give ekstra komfort, når man sidder ude i sommersolen.
Klapstole (Udendørs)

Stilfulde klapstole til din smag

Klapstole er den mest praktiske form for siddepladser til haven. De er lette og nemme at bære rundt på, hvilket gør dem ideelle til fester eller begivenheder, hvor du har brug for ekstra siddepladser. Klapstole findes i mange forskellige former og størrelser. Du kan vælge mellem firkantede eller runde klapstole samt havestole i plast eller træ. Hvis du foretrækker vedligeholdelsesfrie materialer, anbefaler vi, at du vælger havestole i plast eller havestole i polyrattan eller metal. Disse materialer kræver kun rengøring, når det er nødvendigt, så du behøver ikke bruge ekstra penge på pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler altid, at du opbevarer dine havemøbler i et skur eller lignende om vinteren. Det forhindrer vejrskader på dine møbler, så de holder sig nye i længere tid.


Klapstole til dit hjem

Havestole i træ betragtes ofte som det bedste valg af havemøbler. Det er rigtigt, at havemøbler af træ kan give din terrasse en varme og naturlighed, som intet andet materiale kan, men du skal være opmærksom på, at du skal behandle dine havestole af træ regelmæssigt med olie eller andre behandlinger, hvis du vil have dem til at holde i årevis. Men hvis du passer godt på dine træhavestole, vil det glæde dig at vide, at i modsætning til de fleste andre materialer bliver træ flottere med tiden. Ikke alene er træ smukt, det er også utroligt holdbart og stærkt. Det bliver ikke så let ridset, og det rådner ikke, som andre materialer som plast eller metal gør. Hvis du planlægger at bygge en terrasse eller gårdhave fra bunden, vil valget af havestole i træ sandsynligvis være en af dine første beslutninger, når det kommer til at bygge dit uderum. I denne artikel ser vi på fordelene ved at vælge havestole i træ til din terrasse eller gårdhave, og hvor nemt det er at vedligeholde dem, så de ser godt ud i mange år fremover.


Klapstole er også en god måde at tilføje farve til dit hjem

Loungemøbler er designet til afslapning, behagelige siddepladser og socialt samvær. Haveborde og -stole er mere velegnede til måltider eller spil med familiemedlemmer eller venner. Loungemøbler er særligt velegnede til at læne sig tilbage, læse en god bog, lytte til sin yndlingsmusik eller nyde kolde sommerforfriskninger med venner og familie. Loungestole placeres normalt i nærheden af en pool, på terrassen eller i haven, hvor afslapning udendørs er den primære aktivitet. Der findes mange forskellige typer loungestole i forskellige materialer som rattan, teaktræ og flet. Nogle loungestole har puder og hynder, som giver ekstra komfort, når man læner sig tilbage for at nyde en god bog eller lytte til musik. Haveborde kan bruges både inde og ude, afhængigt af om de er lavet af træ eller metal. De fås i en bred vifte af designs, der omfatter moderne stilarter såvel som traditionelle designs, der vil se godt ud i ethvert havemiljø. Haveborde fås i forskellige størrelser, afhængigt af hvor mange mennesker du vil have plads til på én gang.

.

Gode idéer til at holde dine loungemøbler i god stand.

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer dine loungemøbler er lavet af. Selvom nogle havemøbler kan tåle at stå ude hele året rundt, anbefaler vi, at du opbevarer dine loungemøbler et tørt sted om vinteren eller under en overdækning. Det vil forlænge dine loungemøblers levetid, så du kan nyde dem i mange år fremover. Du kan forebygge falmning ved at holde dine havemøbler væk fra direkte sollys og regnvand. Vi anbefaler at bruge et vandtæt overtræk, når de ikke er i brug, for at beskytte mod elementerne. Når du har investeret i loungemøbler til dit hjem, vil du gerne have, at de holder så længe som muligt. Derfor er det vigtigt at passe godt på dine møbler. Dine nye loungemøbler har brug for pleje og vedligeholdelse. Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer dine loungemøbler er lavet af. Selvom nogle havemøbler kan tåle at stå ude hele året rundt, anbefaler vi, at du opbevarer dine loungemøbler tørt om vinteren eller under et overdække. Det vil forlænge dine loungemøblers levetid, så du kan nyde dem i mange år fremover.
Hvilke havemøbler passer til dig?

Max Jessens sortiment af havemøbler er stort, og det kan være svært at vælge de rigtige møbler til din have eller altan. Faktisk findes der ikke én bedste type havemøbler - det er i høj grad et spørgsmål om smag.

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havemøbler, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker den romantiske stil med hvidmalede træhavemøbler, det bohemeagtige look med havemøbler i bambus, flet eller rattan eller enkle og stramme møbler i metal eller beton, tør vi godt love, at du hos Max Jessen kan finde havemøbler i et design, der passer til din personlige smag. Hvor meget plads har du til havemøbler? Mængden af plads, du har til dine havemøbler, vil påvirke dit valg. Det er selvfølgelig ikke smart at forsøge at klemme en stor loungesofa ind på en lille altan, men et lille cafésæt kan også se lidt malplaceret ud på en stor terrasse. Hvis pladsen er meget trang, kan det være nødvendigt at overveje en multifunktionel løsning som f.eks. havemøbler med opbevaring. Tag mål af det område, hvor møblerne skal placeres - og mål gerne lidt op. Det vil give dig en idé om, hvad der passer ind. Farve og design spiller også en rolle for, hvor stort eller lille et møbel virker. Hvis du for eksempel har en stor åben terrasse, kan det være en god idé at vælge mørkegrå og sorte havemøbler eller loungemøbler med et solidt design. Omvendt er hvide havemøbler eller møbler i en anden lys farve og let design velegnede til en lille terrasse eller altan. Hvis du for nylig er flyttet ind i et nybygget hus, er det vigtigt at vælge havemøbler, der komplementerer designet af dit hjem. Hvis du har valgt rå og kantede materialer som metal eller beton til dit hus, er det en god idé at bløde udtrykket op ved at vælge et bord med træplade. Hvidmalede havemøbler bestående af et havebord og en bænk samt nogle stole i et klassisk design er perfekte til et ældre stråtækt hus eller et træsommerhus. Og hvis du bor i en villa eller et parcelhus fra 1960'erne eller 1970'erne, kan du understrege stilen i dit hjem ved at vælge retroinspirerede havemøbler.