Sofaer (Udendørs)

Max Jessen tilbyder loungesofaer, der er specielt designet til det danske klima, hvor det varierede sommervejr stiller store krav til havemøblerne. Loungesofaerne er konstrueret af solide materialer, der kan tåle at stå ude i al slags vejr uden at gå på kompromis med udseendet. Serien består af to typer loungesofaer - en med højt ryglæn og en med lavt ryglæn. De anvendte materialer er teak, eg, ask og fyrretræ samt støbejern. Sofaens hynder er fremstillet af forskellige stoffer eller læder. Max Jessens loungesofaer fås i alle størrelser og former - du kan vælge mellem forskellige lænestolsdesigns, stilarter og overflader, der passer til dine behov og din smag. Loungesofaerne er velegnede til udendørs brug hele året rundt, men de fungerer også godt indendørs i din stue eller dit soveværelse.
Sofaer (Udendørs)

Stilfulde havesofaer til enhver smag

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af havesofaer, der kan hjælpe med at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i enhver have eller på terrassen. Med smukke havesofaer i høj kvalitet fra Max Jessen kan du forberede dig på at nyde masser af solskinstimer med venner og familie. Du kan selvfølgelig også bare nyde en kop kaffe i solen og tage en pause fra hverdagen. Så gå på opdagelse i Max Jessens sortiment, og find den havesofa, der passer til dit uderum.


Havesofaer til dit hjem

Loungesofaer indbyder til ren afslapning og komfort. Vi har dem i mange forskellige farver, former og størrelser, så du kan finde den, der passer til dig. Loungesofaer fungerer godt, når de arrangeres med et af vores loungeborde i et hyggeligt hjørne, hvor du kan samles med venner og familie på de smukke forårs- og sommerdage. Uanset om du er på udkig efter en lille loungesofa eller en hjørnesofa til hele familien, er vi her på hjemmesiden og i butikken for at guide dig til den rigtige. Vores stuemøbler er lavet af materialer af høj kvalitet, som er både holdbare og stilfulde. 


Gør din have til et hyggeligt tilflugtssted med en havesofa

Max Jessen sælger også havemøbler, så uanset om du er på udkig efter et stort havesæt og loungesæt til terrassen eller et lille cafésæt til altanen, kan du finde et godt tilbud. Du finder også havemøbler i metal, beton og træ i vores sortiment. Max Jessens sortiment af havemøbler er omfattende og spænder fra udendørs spisesæt til haveborde og -stole samt legepladser til børn. Der findes endda små gynger til børn. Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan let rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste.

De mange muligheder af havesofaer

Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan let rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste. Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan nemt rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste. Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan nemt rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste. Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan nemt rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste. Havesofaer i rattan af aluminium er ideelle til den romantisk inspirerede have. De kan nemt rengøres med vand og mild sæbe ved hjælp af en svamp eller børste.


Hvilken havesofa passer til dig?

En havesofa kan være med til at bringe den hyggelige atmosfære fra din stue ud i haven eller på terrassen og gøre dit uderum til en forlængelse af din stue. Men hvorfor stoppe der? Tilføj et smukt havebord til dine havesofaer, og du kan nemt servere chokolade, snacks, kaffe, te og andre lækkerier til dig selv og dine gæster. Tilføj et par udendørstæpper og bløde udendørspuder for den ultimative hyggelige atmosfære. Men vær forberedt på, at når du først har skabt sådan en dejlig atmosfære, vil dine gæster måske ikke gå hjem igen.