Sofaborde (Udendørs)

Når foråret og sommeren er på vej, er der ikke noget bedre end at have adgang til en have eller terrasse, hvor man kan nyde solens varme stråler. Hvis du skal i gang med at designe din have, er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad dine behov er. Har du brug for et bord-/bænkesæt, hvor du kan spise en god frokost og stadig have plads til vennerne til en lækker grillaften, eller er det mere et loungeområde, du har brug for? Her på siden kan du finde alle vores haveborde og loungeborde, som er perfekte til at skabe en hyggelig oase i haven eller på terrassen. Her kan du og dine gæster slappe af og nyde en aften i godt selskab over et glas vin.
Sofaborde (Udendørs)

Stilfulde havesofaborde til enhver have

Hos Max Jessen finder du et stort og udsøgt udvalg af loungeborde til din have. Vi har dem i flere størrelser, former, materialer og farver, hvilket gør det muligt at finde et loungebord i præcis den stil, du foretrækker. Når du køber et af vores haveborde i polyrattan, får du et smukt produkt, som er 100% vedligeholdelsesfrit.


Havemøbler og loungemøbler til dit hjem

Med et loungebord fra denne side kan du skabe den perfekte atmosfære i din have. Tilføj nogle loungestole, og spændingen vil ingen ende tage. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af kvalitetshavemøbler, og vi er sikre på, at du kan finde noget her, der passer til din smag. Vælg et loungebord, der blot fungerer som et sidebord, eller vælg en større model med plads til, at alle dine gæster kan sidde rundt om med en kop kaffe eller et glas vin. Uanset hvilket bord du vælger, kan du være sikker på, at det er af god kvalitet og vil holde i mange år fremover.


Pift havesættet op med et smukt havesofabord

Max Jessen sælger også havemøbler, så uanset om du er på udkig efter et stort havesæt og loungesæt til terrassen eller et lille cafésæt til altanen, kan du finde et godt tilbud. Du finder også havemøbler i metal, beton og træ i vores sortiment. Max Jessens sortiment af havemøbler er omfattende og spænder fra udendørs spisesæt til haveborde og stole.

Haveborde med mange muligheder

Et havesofabord er et af de vigtigste møbler i dit uderum. Det kan bruges til så mange formål, fra at spise og slappe af til at underholde gæster. Vi tilbyder et udvalg af havesofaborde i forskellige materialer, så du kan vælge det, der passer bedst til din boligindretning. Skal du vælge et firkantet eller rundt bord? Eller foretrækker du marmor, beton eller glas? Valget er dit! Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken type havebord der vil fungere bedst i dit uderum, anbefaler vi, at du læser denne artikel om, hvordan du vælger det rigtige havesofabord for at sikre, at det passer til din stil og dine behov.
Hvilke havemøbler passer til dig?

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af udendørsmøbler i slidstærke materialer og kvalitet, der kan modstå det danske klima. Vores udvalg omfatter loungemøbler, liggestole, havesæt og meget mere. Vi har et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet til haven og terrassen. Vi har alt, hvad du behøver for at få dit uderum til at se perfekt ud! Vores kollektion omfatter loungestole, liggestole, haveborde og spisesæt. Vores møbler er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som er nemme at vedligeholde og behagelige at sidde på. Det er vigtigt at vælge dine møbler med omhu, da de vil blive brugt hele året rundt i Danmark - både indendørs og udendørs.

Besøg vores fysiske butik og oplev et stort udvalg af sommerlige farver og eksklusive materialer i høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af ting til din have, herunder loungemøbler, parasoller, haveborde, bænke og stole, krukker til planter og meget andet tilbehør. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af produkter med forskellige finish: træ- eller metalelementer kombineret med tekstiler og polstring, der skaber en elegant atmosfære i din have. Du kan vælge mellem flere designs med moderne eller traditionelle træk, der vil give din have et strejf af elegance!