Haveborde

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af haveborde i forskellige designs og størrelser, som kan hjælpe dig med at skabe det perfekte uderum. Vi hjælper dig med at finde det bord, der passer til dine præferencer. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og bliv inspireret til at skabe nyt liv i din have. Vi har nogle gode ideer til, hvordan du kan bruge vores udendørsmøbler. Fra stilfulde haveborde til spisesæt - vi har alt, hvad du behøver for at gøre dit hjem mere behageligt og indbydende. Fra flet og teak til rattan - vores materialer af høj kvalitet sikrer, at dine møbler holder i årevis.
Haveborde

Til enhver smag

Haveborde fås i en række forskellige materialer, herunder træ og metal. Vi har både haveborde i træ og metal, så du kan vælge det materiale, der passer bedst til dig. Haveborde i træ findes i mange forskellige varianter og stilarter, herunder moderne, traditionelle eller landlige designs. Haveborde i metal fås i forskellige overflader som krom eller bronze, så de kan supplere ethvert udendørs rum. Nogle mennesker foretrækker også at sidde på enklere, mindre besværlige typer havestole, da de synes, de er lettere at bruge end positionsstole.

Vælg mellem en række forskellige haveborde i f.eks. træ eller fibercement

Når du køber et havebord til din terrasse eller gårdhave, vil bordets stil afgøre, hvordan det passer ind i resten af din have. Et beton- eller fibercementbord kan understrege en moderne, rå og industriel stil på terrassen, mens et træbord vil give et blødere nordisk look. Husk, at der er flere træsorter at vælge imellem. Vælg for eksempel et bambusbord, hvis du kan lide lyse træsorter, eller gå efter et teakbord, hvis du kan lide mørke træsorter.


Haveborde fås i en række forskellige materialer

Et havebord i træ kan f.eks. være lavet af eg, teak eller bambus. Eg er et meget populært valg, fordi det er holdbart og stærkt, men også har et attraktivt åremønster, som gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Bambus er et fremragende valg, hvis du ønsker en miljøvenlig løsning, og teak er populært på grund af dets holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejr og vind.


Foretrækker du et vedligeholdelsesfrit havebord?

Til haveborde med lav vedligeholdelse anbefaler vi plast eller polywood, som kun kræver rengøring efter behov. Hvis du foretrækker et fibercementbord, gør dets syntetiske materiale og naturstenssammensætning det modstandsdygtigt over for vejrlig og skader, samtidig med at det er lettere end et traditionelt stenbord. Det ligner også et almindeligt stenbord, men indholdet af kunstigt materiale gør det meget lettere at vedligeholde.


Hvilke haveborde passer til dit hjem?

Uanset om du er på udkig efter et spisebord eller et sofabord, har vi det perfekte bord til din have. Hos Max Jessen er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af smukke haveborde, herunder modeller, der supplerer ethvert udendørs rum. Når du vælger et bord til din have, skal du overveje dets størrelse og form samt det materiale, det er lavet af. Størrelsen på dit havebord bør være proportional med størrelsen på din have; det vil sikre, at det ser rigtigt ud i rummet. Ideelt set bør du undgå, at bordet bliver for stort eller for lille. Hvis du f.eks. har en stor udendørs terrasse, skal du vælge et stort rektangulært bord med fire stole - det vil se godt ud i rummet og give plads nok til at underholde gæster under sommerens grillfester og andre sammenkomster. Hvis du har en intim terrasse eller balkon, så vælg noget mindre som et rundt/ovalt bord med to stole - det udnytter pladsen bedst muligt og skaber stadig en elegant atmosfære.